1. düşüncelerini susturamamak.
  2. sabah iş veya okula gitmek zorundaysa sürünmeleri.
  3. düşüncelerini ve hayallerini gerçekleştiremediği için kısır döngüye girmiştir, çıkmasıda öyle kolay değildir..
  4. gece uyuyamamak, sabah kalkamamaktır. dünya mesai saatlerini belirleme komisyonundan ricamız mesai saatlerinin sabah 11:00 akşam 20:00 olarak belirlenmesidir. saygılarımla.
  5. bazen de arif'in manchester'a attığı golü arıyordur.
  6. çok uykulu olunmasına rağmen bi türlü dalamadığın o uyku yok mu. neden saaatlerce yatakta tavanı seyrettiğini bile bilmezsin. içten içe vardır bir derdin ama su yüzüne çıkmamış, kendine bile itiraf edememişsindir. içinde bir şüphe olarak seni rahatsız eder.
  7. sabahtan bir beklentisi olmayabilir
  8. çalıştığı zamanların dışında kendine ayırabileceği zamanın kısıtlı olduğunu bildiği için uyuyarak zaman kaybetmek yerine geç saatlere kadar uyanık kalarak yorgun olduğunu bilse de bir şekilde kendini yapmak istediği şeyleri yaptığına inandırır. inandırır diyorum, çünkü buna ihtiyacı vardır. yalnız içer, yalnız film izler, yalnız yemek yer... çünkü yalnızdır...
  9. sessizlikten ve yalnızlıktan hoşlanırlar. eğer sabah erken uyanıyorlarsa bipolar kişiliğe has bazı özellikler gösterebilirler,bir o kadar sosyal ve bir o kadar ıssız, bir o kadar neşeli hem de bir o kadar kederli olabilirler.
    gecenin sessizliğinde ve gürültüyü yutan derinliğinde tüm gereksizlikleri süpüren karanlığında aradığı bir şeyler vardır, takılmıştır bir yere gün yüzüne çıktığında apansızın yoruyordur kişiyi ve öyle bir yorgunluktur ki bu uyutmuyordur diğer tüm yorgunluklarin aksine.
    neye uyanacagini bilemiyordur insan neden uyanır ki zaten.
    sigdiramiyordur hayallerini gündüzlere, yapacaklarini sigdiramiyordur, gün içinde ister istemez günün 30 saat olmasını isteyip duruyordur amansızca.
  10. belki çok düşünüyordur, her şeyi