1. gece parfümü kavramını ilk kez duyduğum başlıktır.eğer hakikatten de böyle bir ayrım varsa pazarlama hareketinden başka bir şey değildir efendim.şöyle oluyor parfüm dediğiniz şey benim de bildiğim bir tanedir, hadi kış parfümü diye baharatlı ürünleri de çakıyolar bize, iki diyelim şimdi efendim kışın kullanacağınız gece parfümü de aynı olmayacağı için ürün sayısı dörte çıkıyor. marka sadakatinin en yüksek olduğu sektörlerden piri olan bu kozmatik sektöründeki bir markanın tam dört ürününü tüketiyorsunuz.sadık olduğunuz markanız emin olun yakında brunch parfümü , ilk randevu parfümü ,ilk göz ağrımız emirin birinci yaşgünü parfümü, cumaya gittim gelicem parfümü, gibi ürünleri çıkarıp sabit olan pazardaki pastasını ,müşteriye sattığı ürün sayısını arttırarak geliştirecek.hayırlı yemeler sevgili tüketiciler.
    lvssr
  2. parfümün üzerindeki "night" yazısı, parfümün ismi veyahut reklamı için oluşturulmuş slogan olabilir. bu nedenle sevgili arkadaşım; çok yanlış gelmiş olabilirsin.
    ayrıca, üzerinde "night" yazmayan "gündüz parfümleri" aşırı ağır olabilmektedir. yani, savaş açmak istiyorsan aşırı parfüm kullanan insanlara, hatta direk parfüm kullanan insanlara açmalısın rahatsızlığından ötürü.
    "gece ve gündüz parfümleri" ayrımını lügatıma katarak bir yaşıma daha girmeme sebep olan bir adet youser barındıran başlık.