1. merkezde oturanlar için artık işkenceye dönmüş olaydır.tekbir sesleri yükselirken nasıl demokrasiye sahip çıkılıyor anlamıyorum o kadar ölen insanın ardından yas tutmayı bile bilemeyen vicdandan,bilinçten yoksun insanlar tek bir kişinin sözü için meydanlarda ve bizi uykumuzdan ediyorlar.
  2. kafa z*kmekten öte bir şey değildir. şeriat gelsin tayyoş baba başa geçsin diye ağlıyordunuz 3 ay önce hayırdır ne ara demokrasi en önemli değeriniz oldu sayın çomarlar ?
  3. neler yapıyorsunuz demokrasi bey?

    neyse şunu diyebilirim ki uzun bir süredir bu ülkeden gitmeyi düşünüyorum, önümde uzun bir yol var bunu başarabilmem için. ara ara duraksadım, acaba burda mı kalsam dedim. vatan dediğim yer, ya dil? sabahattin ali'nin bilge karasu'nun muazzamca dillendirdiği kelimelereden uzaklaşmak? emin olamadım. her geçen gün korkuyorum dedim, sonra bu insanlar neler yapıyor dedim? neye seviniyorlar dedim, ben onlarla aynı şeylere sevinmiyor aynı şeylere üzülmüyordum. ve daha bir sürü şey. sonra birden 15 temmuz oldu, istanbul'da yaşadığım en kötü geceyi yaşadım bir başıma. bundan kötüsü olamaz dedim her zamanki gibi, ama takip eden günler beni yine yanılttı. insanlar birbirlerini öldürüyorlar, linç ediyorlar, umarsızca bi de bayram oluyor. ölüm? o günler de özellikle köprüde erlere yapılanları görünce ben artık müslüman olmak istemiyorum dedim. bu insanlarla ortak bir kümede olmak istemiyorum dedim. dedim, dedim. sonra taciz vakaları duydum, bir daha dedim, taksim'de bir akşam vakti otururken 100 metre ötemizde silahlar patladı arka fonda ölürüm türkiyemli, yine dedim. şimdi bu başlığı gördüm de geldim, gece yarısı korna çalarak demokrasiye sahip çıkanları 3 haftadır her gece duyuyoruz, ondan önce de bağırtılar, arabadan taşan şarkıların seslerini duyuyorduk, ve yine diyorum ben artık bu ülkede yaşamak istemiyorum. daha çok küçüğüm, umudum yok, korkuyorum. ben hiçbir ortak değerde olmak istemiyorum artık.
  4. keşke sadece korna çalsalar yine iyi silah sesleri mehter marşı konuşmalar selalar artık beynim yandı yeter herşeyi anladım silah ne ya demokrasiyi yobaz insanda böyle koruyor tabi koruduklarınada ne kadar demokrasi denirse bu sabah çok değerli tiyatro sanatçılarının açığa alındığını öğrendim sözde fetöcüler ama sırf kendi düşüncelerinin aleyhine düşünceleri olduğu için cadı avı yapıyorlar o sanatçılar laik demokrat bir ülke için çalışıp çabalayan insanlar
  5. tam bir çomar hareketidir. gereksiz, yersizdir. düşünen insanın bu olayda herhangi bir yeri yoktur.
  6. o da bişey mi bu gözler yürüyerek tank durduranı gördü
    wtf
  7. poturlu takkeli demokrasi bekçilerinin yanında lafı olmaz..hakimiyet allah'tan millete geçmiştir..