1. eskiden hiç yapamazdım ama artık sıkıldığım için genelde yapıyorum. eskisi kadar konuşmak zevk vermiyor insanlarla. mal kürek muhabbet ne konuşayım.
  2. yapan sizseniz ego tavan, yapılan sizseniz sinir tavan.
  3. tanıdığım insanlara yok denecek kadar az yapmama rağmen, tanımadıklarıma sıkça yaptığım eylem. bazen ne diyeceğimi bilemiyorum... yoksa kimseyi kırmak ya da kimseye saygısızlık yapmak istemem tabi...
  4. yok
  5. bazen salak saçma mesajlar alıyorsam yaptığım eylem. vicdanım da sızlamıyor allah affetsin. güzel mesaj atana dönmemek terbiyesizliktir orası ayrı.

    adam bazen öyle bir şey diyor ki, laf anlatmak için dünyanın gaz ve toz bulutu olduğu zamanlardan itibaren başlayıp o konuya gelene kadar her şeyi anlatmak lazım geliyor. pekii ben milli eğitim bakanlığı mıyım? değilim.

    evrimle alakalı bir şey yazıyoruz, ökaryot ve prokaryot hücre tanımından bile bihaber olan adam bana gelip hueeee diyor. e şimdi ben ona cevap verir miyim şimdi? versem tesiri ne olur? bu adama evrimi nasıl anlatayım ben, açsın okusun diye 2-3 vikipedi linki verirsem sevinsin.

    edit: bir haber değil de bihaber olacakmış doğrusu. düzeltme için willemcarter'a teşekkürler.
  6. o cevabı vermiyorsam şahsen geçerli bir sebebim vardır.
    yine de %98 kimseyi cevapsız bırakmam.

    not: sanılanın aksine hayli egoistim. ve her şeye ego diyen tayfaya da uyuzum.
  7. cevap vermemek bence de saygısızlıktır o yüzden kimseyi cevapız bırakmam. ama kimine hemen cevap veririm kimine saatler sonra.

    sırf görüpte cevap vermedi diyorlar diye vatsapta mavi tıkı kapattım mesela -,-
    okuyorum, cevap vermek istiyorsam veriyorum istemiyorsam da görmedim diyip sonra cevaplıyorum. çok rahat, tavsiye ederim.