1. nasıl ki doktora, belediyeye, masaj salonuna gidip parasını verip hizmet almak aldatma sayılmıyorsa aynı mantıkla bir hayat kadınından alınan hizmet de aldatma sayılmaz.
  2. arada duygusallık yoksa katıldığım önerme.
  3. arada duygusallık olsa da olmasa da katılmadığım önerme.
  4. genelev çalışanı biriyle sevgili olur muydunuz sayın anlayışlı erkek youserlar? aldatmıyor sizi, işini yapıyor diye düşünebiliriz o zaman.
  5. akıllara bill clinton'ı getirir. bill clinton'a eşi hillary clinton'ı aldattığı gerekçesiyle beyaz ofis çalışanı stajer monica lewinsky tarafından dava açılmıştı. bill'de mahkemeye çıkmış allah din kitap yemin etmiş ilişkiye girmedim eşimi de aldatmadım söylemleri vs ile bütün dünyada haber olmuştu.
    sonradan ilişkiye girmedikleri sadece masum bir oral ilişkiye girdiklerine dair haberler çıkmış bunu da mahkeme aldatma olarak kabul etmemişti.
    başlığa geri dönersek aldatma nedir ne değildir tartışılan konular ancak gördüğümüz bir şey var amerikan başkanı da olsanız stajer'lere şöyle bir yan göz atıp süzer bizim erkek milleti.
  6. partnerinin müsaadesi varsa aldatma olmayabilir belki ama diğer türlü para ver yada verme her halükarda aldatmadir. içinizi rahatlatmaya çalışmayın bence.
  7. kimse gitmezse bu genelevlere, bu kadar insan ne yapacak? işsiz kalacak lan. yazık olm. yazın sokak hayvanlarına bu kase su şeysileri yapan insanlar şimdi işinde gücünde çalışanların ekmeğine mani olmaya çalışıyor. aldatma falan diye laf çıkarıp insanları üzmeyin.

    genelev emekçileri için her hafta geneleve gidiyoruz kampanyası başlatmak lazım. bu ulvi görevi bedboy seve seve üstlenecektir.

    ayrıca haftaya amsterdam'a uçak kaldırabiliriz, türkiye'deki genelevlere destek olacak değiliz herhalde. sikerler. zevksiz miyiz olm?
  8. bunu savunan beylerimizin sevgilileri-eşlerinin para karşılığında bir erkekten böyle bir hizmet almasında sakınca yoksa tabii ki sayılmaz yani o ilişki içerisinde
  9. bunu savunanların eşleri sütçüyle ilişkiye girse aldatmak sayılmıyor o zaman. sonuçta sütçüyle duygusal bir bağ yok aralarında. ha bu bambaşka bir konu ancak asıl mesele şu:

    "salak mısınız olum geneleve gidecekseniz niye evleniyorsunuz!"
  10. ben manikürümü bile başka birine yaptırınca huzursuz oluyorum, bu konuda sizin gibi düşünemeyeceğim.
    parov