1. ne şahane bir adamdı.

    kendimi, görüşlerimi yakın hissettiğim ne muazzam bir adamdı bana göre. çok severim kendisini.

    ayrıca bir projesi vardı.. en bilindik küfürlere 1'den 10'a kadar numara vermeyi ve televizyon/radyo gibi kanallarda üst kurula takılmadan sadece numarayı söyleyerek ifade edilmesi gereken küfrün üstü kapalı şekilde edilmesi gerektiğini düşünür.

    din, insanlık, bilim, evrim, sosyoloji, siyaset hakkındaki inanılmaz yorumlarını zaten unutmayacağım.. benim adamım george carlin.

    "insan sevmeyenler" listesinde başa oynayanlardandır.

    insanın kendi soyunu tüketmesi gereken bir ırk olduğunu savunduğunda ise hayranlığım hiç dönülmeyecek bir safhaya gelmişti.. ruhu şad olsun.
  2. bir dönemin efsanesi bir adam. yalnızca düşünceleri değil, o düşüncelerin kendi içlerinde ve bütün olarak sarsılmaz bir tutarlılığa sahip oluşu, ömrü boyunca kendini geliştirip eleştirdiği-nefret ettiği hatalara asla düşmemiş oluşu(döneklik modasından nasiplenmemiş, yirim), ve ve ve, bu düşünceleri insanlara aktarırken kullandığı üslup.. çok şey var onu "efsane" yapan.

    düşünsenize, adamın biri çıkıp doğal afetleri ne kadar çok sevdiğinden, bir yangın çıktığını öğrendiği anda onun büyümesini ve yayılmasını ve öldürmeye hunharca devam etmesini delice arzuladığından, haberlerde trafik kazaları(mümkünse zincirleme, bol kanlı), kafa kesen ve kafası kesilen insanlar görmekten mutluluk duyduğundan bahsedecek ve bu adamın böylesine nefret ettiği insan populasyonuna kesinlikle dahil olan bir grup seyirci, bu anlatılanların çeyreği kendilerine ya da bir yakınlarına dokunduğunda yaşayacakları dehşeti düşünmeksizin kahkahalarla gülecekler?! bu adam bunu yaptı. bu adam "bir avuç aptal" diye tanımlayacağı o insan topluluğuna "bu bizim yapabildiğimizin en iyisi. sorun siyasetçilerde değil, toplumda, ülkede, hepinizde. size bir şey söyleyeyim mi, boka batmışsınız, umudu siktir edin." dedi ve o insanlar alkışladılar. umudumla, yaşama içgüdülerimle, kafa kesenlere duyduğum nefret ve kafamın kesilmesi düşüncesinin yarattığı korkuyla bile bu adama hay ra nım. çünkü gerçek. ne söylüyorsa gerçek ve dostlarım, "gerçek her şeyin babasıdır. zavallı egolarımızın bile."

    göndermemi de yaptım, gönül rahatlığıylan entrimi noktalayabilirim. hoşçakalın. *
  3. çok ironi yaptığı ve bazen de şakaya marjinallik kattığı için bazen saçma konuştuğunu düşünüyorum ama biliyorum ki george reyiz orda da bir şey ima etti bize.
    seviyoruz.
  4. ilk dönemleri böyle değilmiş bu adamın.
    sonradan böyle marjinal konulara değinmiş.
    (bkz: ben böyle değildim sonradan oldum)
    ayrıca:
    -do you believe in god?
    -no
    -bumph, dead.
    -do you believe in god?
    -yes.
    -do you believe in my god?
    -no.
    -bumph, dead. my god's dick bigger than your god's dick.
    efsane.