1. kafa kesen ışid'den kedicikleri ile dans eden adnan oktar'a kadar geniş bir yelpazede arayabileceğimiz kavram
  2. 404 not found
  3. gerçek ıslam diye bir şey yoktur. niye çünkü bilemeyiz. kuran'ın bile değişip değişmediği tartışmalı. ortaokul din kültürü bilgisi ile hiç değişmemiştir diye gelmeyin lütfen.
  4. kesinlikle yobaz tayfanın yaşamadığı islamdır. kur'an da akıla önem veren ayetleri örnek gösterecek olursak, dinde akıl yoktur diyen yobazla birebir çelişir.
  5. cok aradim okudum arastirdim hala oturmadi ogretilen bir din kavrami var soru sorma dinden cikarsin bile deniyor dendikce uzaklasiyor ve neden diyorsun soru sormaliyim tabiki, anlamaya calismaliyim hepimizin icinde bir inanc var ama neye bi cok kisi ariyor kimiside koru korune inaniyor ..
    islam belkide basindan beri yanlis anlasildi biz savasi din uzerinden verdik onca yil olenler oldu dedik ki sehit cennete gidicek halbuki kalbimize hic bakmadik dinlerin cikis nedeni insanlar belkide once kendimize inanmaliyiz once insan olmayi ogrenmeliyiz ..
    belit
  6. ülkemizde en çok satılan ve sahip olunan kitabın okunmaması ve anlaşılmaması sonucu bilinip, uygulanamayan din. kitap: kur'an-ı kerim dediğimiz allah'ın kelâmıdır. iniş sırasına göre ilk ayeti oku! şeklinde bir emir kipi almış fiil ile başlar, buna rağmen okunmaz. yani diyorum ki zaten kitabın ilk emri oku!
    üstüne de gerçek islam tartışmaları fetvalar falan... geçiniz efendim geçiniz, kitap orada duruyor, ilk emrini uygulayınız okuyunuz...
  7. burada yazılanları tek tek okumadım ama muhtelemen buradaki yazılanlar da değildir. ^:swh^
  8. ehlibeyt islamı.
  9. olmayan bir kavram.

    mesela mevlana da islam'ın içinde, ışid de. ışid'e bakıp mevlana'yı göz ardı edemem. aynı şekilde, mevlana'ya bakıp da ışid realitiesini görmemezlikten gelemem.

    önemli olan gerçek islam'ın ne olduğu ya da olmadığı değil, senin islam'ı hayatında nereye konumlandırdığındır.
  10. diyanet işleri başkanlığının klişe lafi
    jedi7