1. ölmüş olan ruhtur.

    tekrar canlanmasını beklediğim ruhtur aynı zamanda.
  2. “açmaz / açamaz / deme / hiç / bir / zaman / bu / nar / çiçeği /

    açacaktır / elbet / bizim caddelerimizde de bayram olacak...”

    http://birlesikhaziranhareketi.org/
    mutlu
  3. o bir ruhun dirilişidir. ve eylemin sadece bir kız ismi olmadığının vücut bulmuş halidir.
  4. keşke 68'lerin nasıl bir ruh olduğunu anlayabilseydim gözlemleyebilseydim keşke o dönemde yaşabilseydim diyenlere yani hepimize fragmanı göstermiş ruhtur.
  5. üzerinden 3 yıl geçmiş olan hasretle bir daha gelmesini beklediğim ruhtur.
    zepur
  6. zor zamanlardan geçmiş güzel çocukların ruhudur. maalesef ölmüştür ama kimi bireylerdeki yansımaları devam etmektedir. dilerim birleşip dirilebilir.
    zizz
  7. !---- a haber mod on ----!

    faiz lobicileri, ateyizler, vatan hainleri, sarkıntılık edenler, bir ağaç için bilmem şu kadar zarar veren vandallar, anarşikler, hain kostoklar, her türlü "cu" lu "ci" li olarak bir çok şekilde ayrıştırılan kimliksizler, antikapitalist müslümanlar (ekonomik-siyasi literatürle ilgili bir şeyler söyleyeyim de bilgili-ilgili gözükeyim), yeni türkiye'ye gidilen yolda rahatsız olan dış güçlerin ajanları...

    !---- a haber mod off ----!


    ankara, hoşdere caddesinde her akşam aynı saatte elinde yeni yıkanmış tavalarıyla sokağa çıkan o güzel teyzelerin ve amcaların da sahip olduğu, şu anki güç sahiplerinin kabusu olan ruhtur.

    şimdi iyisiniz, çocuklarınızın yanında 15-20 yıl sonra yakın tarih belgesellerini izlerken umarım gene aynı karanlık kararlılıkta ve iyi olursunuz.
  8. çok güzeldi be o liseli genç arkadaşlarımızın sağa sola koşarak, ellerinde sütle veya solüsyonla insanların yanan gözlerine derman olabilmek için koşturmalarını nasıl unuturum.

    parkın içindeki marketleri, kütüphaneyi ve eğlence alanlarını nasıl unuturum.

    ali ismail korkmazı, berkin elvanı, abdullah cömerti, komiser mustafa sarı ve niceleri nasıl unuturum.

    kendi halkına, kendi gencine karşı acımasız, kindar, yalancı ve her türlü iftirayı, yalanı atmaktan çekinmeyen iktidar düşkünü, sapık, yalaka, yavşak mahlukları nasıl unuturum.

    bu arada "ilk üç gün bende destekledim" diyenlerin (küfür, kötü söz)

    tohumlar fidana,
    fidanlar ağaca,
    ağaçlar kdsfdsgfmdskvmfk
    girmeli yurdumda.
  9. 25 senelik hayatımın en güzel zamanlarıydı. çok çabaladık, canımız yandı, arkadaşlarımızı kardeşlerimizi kaybettik. sonuca da ulaştık 7 haziranda ama yine sözde siyasiler sözde devlet büyükleri tüm kazanımlarımızı 5 ay da heba etti ne için mücadele ettiysek ne kazandıysak hepsini geri iade ettiler. hayatım boyunca malum kişiden çok onlardan nefret etmeye devam edeceğim.
  10. ben daha 15 yaşındayken ortaya çıkmış ve o ruhu sahiplenen herkesi kardeş yapmıştır. beni ve benim gibi düşünenleri bir amaç uğruna bir araya getirdi. hep üzülürüm o zaman gezi'de değildim diye.

    o gün orada olanlar kahramanlar benim için. sıradan bir eylem değildi. hala içim sızlıyor o videoları izledikçe, şarkıları dinledikçe. sözüm söz bir sonraki sefere ben de oradayım. kitaplarımı da alıp geliyorum.