1. technos japan imzalı dünyaca ünlü nes (atari) oyun serisinin (bkz: kunio kun) en ünlü oyunudur. özgün ismi kunio kun no nekketsu soccer league olmakla birlikte, yaygın olarak "goal 3" adıyla bilinir. oyunun bazı sürümleri ise nekketsu high school soccer club world cup adıyla yapılmıştır. uluslararası çapta liseli gençlerin kurdukları takımlarla mücadele verdikleri bir çete futbolu oyunudur. halı saha mantığına yakın kuralları vardır.

    goal 3, esen rüzgârın, yağan yağmurun, sahaya düşen yıldırımların futbol oyunudur. futbolcuların duygularını yansıtma biçimleri dahi basit ama ustaca oluşturulmuş grafiklerdir. kendine has oynanışı ve sıradışı atmosferi, serinin diğer oyunları gibi goal 3'ün de oynanabilirliğini ve eğlendirebilirliğini had safhaya çıkarmaktadır.

    goal 3, şu kavanoz dipli dünyada turşusu kurulacak şeylerden birisidir. 90'lardan başlayıp 2000'li yıllların ilk birkaç yılına damgasını vurmuş bir video oyunu şaheseridir. eğer bir gün unutulmaya yüz tutacak olursa şayet, o dönemi yaşayanlar için dünya mirasları listesine alınması talep edilecek olan bir efsanedir.

    serinin diğer oyunlarına da değinmeden geçmek istemem:

    (bkz: super dodge ball) serinin diğer oyunlarının ilham kaynağı olan yakantop versiyonudur.

    (bkz: nekketsu street basket) serinin basketbol versiyonudur.

    (bkz: crash and the boys street challenge) sokak çetesi mantığında olimpiyat mücadelelerini konu edinir.

    oyunun daha başka versiyonları da vardır. buyurunuz tanıtım videosu: kunio kun game collection
  2. oyuna elemeleri atlayıp kupadan başlamak isteyenlere hizmet f62 5c0 eda7 okuma yazmayı bilmediğim 6 yaşıma dair hatırladığım neredeyse tek şey bu sifredir.
  3. gülmekten oynayamadığım ve tabii ki çok eğlendiğim atari oyunu.

    kardeşim ile muzlu, alevli, buzlu ne ortalar attık; çamurlu, bataklıklı, çimli sahalarda bata çıka koşamadık... özlüyorum, çok özlüyorum o samimiyeti.