1. 1946 yılında kurulmuş basketbol takımı. bu sene bütün istatistikleri zorlayacak gibi gözüküyorlar.
  2. san antonio spurs ile birlikte ligi kasıp kavuruyorlar.72-10 luk rekoru kıracak gibiler
  3. nba de 2014-2015 sezonunu şampiyon tamamlayan basketbol takımı, en son 40 yıl önce 1975 de şampiyon olan kulüp geçen sezon curry ve arkadaşları ile finalde lebron james li clevand'ı 6 maç sonunda 4-2 mağlup ederek şampiyon olmuştur.
  4. nba'in şu aralar en formda basketbol takımı. meşhur 95-96 sezonunda chicago bulls'un 72 galibiyet 10 mağlubiyetlik performansı geçebilecek bir takım görünümündeler. hatta çoğu forumda 95-96 bulls vs 15-16 gsw şeklinde karşılaştırmalar görebilirsiniz. tabii bir kısım basketbolsever bu durumdan sıkılmış, golden state dedikten sonra 95-96 bulls diyenin ağzına kürekle vurmaya başlamıştır.

    bu sezon rekorları kıra kıra ilerliyor. kasım 2015te en iyi başlangıç yapan takım ünvanını eline almıştır. ilk 24 maçın tamamını kazanmış, önceki 15 maçlık rekoru geride bırakmıştır.

    şu an evinde en çok maç kazanma rekorunu egale etmiştir, onu kırmak üzereler. normal sezon sonunda ise büyük 72-10luk rekoru kırabilirler mi göreceğiz.

    sevenleri ise son iki yılda artmış sempatik bir takım haline gelmişlerdir. ama bir kısım fanatik kazanın yanında olmak olarak yorumlamıştır. tabii ki her sevenin olduğu yerde bir de hater olur. bu takımın haterları oyunu çok hızlandırdığından, yüksek üç sayı isabetinden şikayetçiler. ayrıca 24 maçlık rekor sırasında fikstür çok kolay demişler rekoru küçümseme yolunda gittilerse de daha sonradan lebronspor, spurs, okc gibi takımları da yenmeye devam edince bu geyik bitmiştir.

    bu arada gereksiz miktarda üçlük bulan guardlarına sevgiler saygılar. (bkz: stephen curry)
  5. son iki senedir steve kerr ve curry önderliğinde bir destan yazan takım. bu sene de durmuyorlar rekora koşuyorlar yine.
  6. stephen curry adında tarihin en iyi şutörlerinden birini barındıran bu sene rekorlara el eden nba batı konferansı takımı.
    ozee
  7. 7 şubat 2016 tarihinde evinde oynadığı orlando magic maçını da kazanarak evinde üst üste galip gelme sayısını 45 maça çıkartmıştır. düşünsenize oakland'da yaşayan ve her maça giden bir warriors taraftarısınız ve takım bir yıldır filan sizin canlı izlediğiniz hiçbir maçı kaybetmemiş. adamlar basketbol tarihinin çok enteresan bir parçasını yeniden yazıyorlar resmen.

    ayrıca 95-96 chicago bulls'un rekorunu da tarihe gömdüler.

    bunlar da böyle bir delikanlı işte.
  8. 72-10 yolunda san antonio ile 3 maç yapacak takım.halihazırda 6 maglubiyeti bulunmakta. 3 maçın 2'si texas da oynanacak. basketbolseverler olarak merakla bekliyoruz.
  9. 9 mart 2016'da evinde utah jazz'ı 115-94 yenerek kandi evlerinde 46 maçlık galibiyet serisi yakaladılar. bu arada dereceleri de 57 galibiyet 6 mağlubiyet. kaldı 19 maç ve buradan gelecek 16 galibiyet rekor demek. söz konusu 19 maçın 13 tanesi ise evlerinde ki bunları kazandıkları yani evlerinde sezonu yenilgisiz bitirip rekorlarını da 59 maça çıkarttıkları an normal sezonda 70 ve üzeri galibiyet almış ikinci takım olacaklar.

    72-10 yapan 95-96 chicago bulls takımından başka hiçbir takım 70 galibiyet ve üzerinde elde edemedi ligde. 71-72 lakers ve 96-97 bulls takımlarının 69 galibiyeti vardı.
    deplasmanda oynayacakları maçlar ise sırasıyla; dallas, san antonio, minnesota, utah, memphis, san antonio.

    bu arada siz sevgili youserlara bir de senaryo yazayım; ister misiniz 81. maç olan san antonio spurs maçına 72-8 çıksın golden state warriors? ve deplasmanda ligin kendinden sonraki en iyi takımını yenerek rekoru garanti altına alsın?

    ya da tam tersi; 71-9 çıkıp san antonio maçında rekoru kırıp kıramayacağı belli olsun?
    bu arada hem 20 mart hem de 8 nisandaki sas maçları tv8'den yayınlanacak.

    şimdiden uyandırmış olayım.