1. youreadsin esinlendiği site.
  2. biraz da gaza gelmek için kullanılan site. ben açıkçası girdiğimde aa neler okumuşlar, aaa bu kitabı nasıl görmem gibi tepkiler veriyorum. kıskançlık, hırs her neyse artık o duyguya kapılıyorum. daha çok okuma şansım oluyor. bir de çetele tutmak çok zevkli.
    sezgi
  3. arayüzünü değiştirip çok daha kullanışlı hale gelmiş site.
  4. okunan kitaplara göre verilen önerilerin iyi denebilecek seviyede, telefon uygulamasının da başarılı olduğu site. ancak, profille ilgili değişiklikler için masaüstü sürümünü açmak gerekiyor illa.
  5. yeni keşfettiğim bir site.bu zamana kadar nasıl keşfedemedim diye kafamı dövüyorum.kitapların imdb gibi dünya çapında insanlar okuduğu kitaplara puan verip yorumlar yapıyor.faydalı sitelerden birisi.
  6. yıl sonu itibarıyla karne gönderen site (;
    önce okuduklarım derli toplu dursun diye sadece düzenleme amacıyla kullanmaya başladım bu siteyi.
    sonra, ne okusam sorusuna yardım için kullandım.
    geçen yıl challenge uygulamasını da bir deneyim diye devam ettim. (yılbaşında kendinize okunacak kitap sayısı hedefi koymanız ve takip etmeniz için.)
    bu yıl karnemi gönderdi. sene başında yıl hedefi olarak 52 kitap belirlemiştim. sonuç 101 kitap (;
    bu kadar sistematik gidince şunu da görmüş oldum, eskiden daha sabırlıymışım. okuduğum kitapların sayfa ortalaması yüz sayfa eksilmiş.

    okuduklarınızı oylamak, yorumlamak, kayıt altına almak; okumak istediklerinizi not etmek; kendinize hedef koyup motive etmek için kullanışlı bir site. tavsiye ederim.