1. hani böyle çok seversin herkese dinletmek istersin ama aynı zamanda kimse de bilmesin sana özel kalsın istersin, başkasından kıskanırsın ya flört öyle bir grup benim için.

    ozan kotranın sesini çok seviyorum. her albümlerinin farklı tınılarını seviyorum. bir de "anadolu beat" kavramının hastasıyım.

    youreadste halihazırda bir sürü flört şarkısı var. bence oralardan bir dinleyin dinlemediyseniz.
    ama kıskanmıyor da değilim.
  2. kesinlikle şu ülkedeki en underrated gruplardan biri. böyle mükemmel bir grup nasıl bilinmez aklım ermiyor. çevremde bu grupla tanışmış/tanıştırdığım herkes aşığı oldu.

    anadolu rock'ın askerleriyiz.
  3. dinleyen/söyleyen birisi gördüğümde sarıldığım, o kişi adına sevindiğim grup. bu kadar hoş müzik yapmalarına rağmen mütevazi insanlar olmaları çok şaşırtıcı. ozan, çağatay, hakan ve -eski dönemlerde yazdığı şarkılarıyla- ata harika söz yazarları. yeni albümleri çıkacak ve en iyisi olacağını söylüyorlar. merakla bekliyoruz güzel adamlar!
  4. onun adı hasan isimli parçaları, içten ve dokunaklı olan grup. rasta babayı da defalarca sıkılmadan dinliyorum. samimiyetlerinden şüphe duymadığım ender gruplarından.. popüler hale gelmesinden çok, hak ettikleri değeri görmeleri için güzel dileklerimi buradan iletiyorum.
  5. üzülerek söylüyorum ki yeni albümlerini hiç beğenmedim ama eski albümlerini aynı zevkle dinliyor olacağım.
    daha iyisini yapana kadar en iyisi anadolu beat.
  6. aşk böyleymiş meğer - flörtbaşlığında aslında ilk izlenimimi anlatmıştım ama şimdi albümün tamamına bir şans vermişken birkaç kelime etmek isterim.

    vokalde ozan kotrayı daha az duymak hoşuma gitmedi. hele mesela arkadaşlarımın zoruyla parçasında o ses nedir demek istedim. tamamını dinleyemedim bile. müzik zaten diğer albümlerden çok farklı ama sesi de duyunca flört demem. arkada ara ara ozan kotra duyuluyor sadece.

    müzik dediğim gibi farklı, beğendiğimi söyleyemem. klavye olmasa da olurmuş. bir de ben teknik anlamam ama flörtün gitar melodilerini genel olarak beğenirler; teknik açıdan da. ben melodileri genel beğeniyorum o ayrı. bu albümde gitar öyle de yoğun değil.

    genel özet: şarkılarda bir anadolu beat bir demli güzelliği bulamadım. öyle hafif tasavvuf mırıl mırıl zaman zaman oynamalı flört şarkılarına her daim devam. ama aşk böyleymiş meğer, üzgünüm hiç olmamış.
  7. canlı olarak ilk kez bir gün'lük festival 2016 'da dinleme şansım oldu. gecenin 11ini sabırsızlıkla beklemiştim flört dinlemek için.

    ama ne bileyim biraz hayal kırıklığıydı benim için. sahnede gülcez eğlencez diye çok kastılar, çok cıvık muhabbetleri vardı. tamam şarkılar süperdi ama sahnelerini hiç sevmedim. hele ki bar ortamında çekebileceğimi sanmıyorum açıkçası.
  8. moriarty niye böyle demiş anlamadım da bir günlük festivalde bende dinledim, gayet güzeldi bence. hem mizahları, hem müzikleri güzeldi.

    ayrıca birgün'lük festivale aynı günün sabahında taaa zeytinli rock festte sahneye çıkıp geldiler. belki biraz yorgunlardı. belki..
  9. grubun parçaları için pek çok şey söylenebilir; hareketli, davetkar, eğlenceli, nostaljik. net olan şey ise muazzam retro tarzlarıdır. daha çok hareketli parçalarını tercih etmekle beraber "rasta baba" gibi saçma denecek parçaları bıkana kadar tekrar dinlemeyi tercih ediyorum. yeni parçalarını çok sevdiğimi söylemem fakat zamanla kulağa çok daha güzel geliyor.
    ayrıca, röportajlarında hazır cevap olmalarına ve özgüvenlerine hayran kaldım. umarım tarzlarını korumaya özen gösterirler.