1. 90'ların tartışmasız en değişik ve en güldüren grubu. bunu o dönemlerin türkiye'sinde yapmış olmaları ise takdire şayan. yapılmamış bir şeyi yaptılar çünkü bana göre. zamanında tarkan'ın bile bu grubun video klibinde oynamış olması o dönem ne denli popüler olduğunu gösteriyor.

    ismail, al aşkını sok gözüne, üfürükten teyyare, takmayacaksın, ay ay cezmi, elalarını gibi harika şarkıları bulunmakta. bu şarkıların hepsi dalga geçilmek üzere yazılmış adların da anlaşılacağı gibi.

    o dönem ahmet kaya ile de dalga geçtiğini görüyoruz bu grubun. şaşkın demokrat şarkısında söyledikleri şiir ile resmen ahmet kaya'yı kafaya almışlardır. aşkın gözyaşları şarkısında ise şarkı boyunca şiir okuyor gökhan semiz. ama şiir tamamen dalga amaçlı yazılmış. nasıl bir muazzam adamsın sen gökhan semiz.

    ayrıca bu grubun bana göre en güzel şarkısı da gökhan semiz öldükten sonra yayınladıkları istanbul'da şarkısıdır. sen o kadar komik, dalga geçen şarkılar yap en güzel şarkın duygusal olsun. olacak iş değil.

    velhasıl 90'lar türkiye'sinden böyle mükemmel bir grup gelip geçti. bir ara geri toplanıp albüm yapmışlardı ama sanırım beklenen ilgiyi göremediler. zorlamanın da alemi yok bence. güzel bir rüyaydınız. bunu bize yaşattığınız için de teşekkürler.

    ismail mutfakta biri mi var?
  2. ilk kasetlerini aldığım gruptur, gökhan semiz'in vefatı grubu takip eden herkesi üzmüştür.
  3. 90'ların en marjinal grubudur...

    gökhan semiz öldükten ve grup dağıldıktan sonra tekrar biraraya gelmeleri üzmüştür ki gökhan semiz olmadan moraller bozuk, cereyanlar kesiktir grup vitamin'de...

    ve farkettiğimiz üzere o yıllarda insanlar espri nedir, saygı nedir biliyormuş... şu an bu şarkılar yapılsa kendilerini silivri'de bulurdu grup üyeleri...

    hayat vitaminsiz acıdır gerçekten...