1. sanılmasın ki sadece yaz aylarına özel bir bakım ürünüdür. pek çoğumuzun aklına yaz sıcağı tepede etkisini göstermiş, sahil kenarlarında sürülen ürünler olarak geliyor lakin ben yaz kış kullanmaya gayret ediyorum. yapısı itibariyle cildi daha çok yağlandıran, kadınlar için makyajı sabitlemekten uzak gibi bir doku hissi verebiliyor. güneş kremi sürdüğümüzün de çok belli olmasını istemeyiz neticede ki beyaz beyaz maske takmışçasına insan içinde gezmeyi kimse istemez.

    solante pigmenta çok başarılı bulduğum bir ürün. parasının hakkını verir ve 150 ml ambajı sizi epey bir süre idare eder. cildinizde diğerlerine nazaran daha az bir tabaka hissi olur ama açık tenliler için iyi bir koruyucudur.

    bunun dışında bir de clinique kullandım. bir üstteki 50 faktör iken bu 30 faktör. makyaj öncesi kullanmakta sıkıntı yaşamadım. yazın zaten güneşin kendini gösterdiği zamanlarda yoğun ten makyajı yapmayan ben, bir iki sade bir şeyle geçiştirmekle yetiniyorum. kremsiz çıkmamaya da gayret ediyorum. daha güzel bir cilt, lekesiz gezmek adına yaz ve kış..

    kullandığım leke oluşabiliyorsa, kullanmasam ne olurdu bilmem..
  2. kokusu anılara insan suretinde değil mevsim suretinde işler. iyi hissettirir.