1. benimle aynı inancı paylaşmaması.

    malesef, sırılsıklam aşık olsam da benim için önemli bir olgu bu. istediğiniz kadar geri kafalı deyin, ben böyleyim.
  2. osurması.
    yakışmıyor be abi. hani yakışsa tamam ama yakışmıyor. sen güzel /yakışıklı bir insansın yakışıyor mu sana bu? yakışmıyor. yakışsa tamam ama...
  3. güzellik güzel gören gözdedir, bunu bilmeyen ne kadar güzel ne kadar yakışıklı olursa olsun beş para etmez.
  4. türkçe kelimeleri düzgün yazmayışı.
  5. beyin.
    beyni var mı yok mu ona göre düşebilir de çıkabilir de..
  6. koku ve ten uyumu olmaması.
    aptal diyenleri esefle kınıyorum. herkes kendisini zeki sanır ta ki kendisinden daha zeki birisiyle karşılaşana kadar. hepimizi bir başkasına göre aptalız veya yeterince zeki değiliz. o yüzden burnunuzu aşağı doğru çeviriniz lütfen. evrimsel süreç zekaya göre şekillenseydi insan nesli şu anda pandalarla aynı popülasyonda olurdu.
    karşı cinste bilinçaltınız uyum arar. bunun ilk adımı kokudur. bazı insanları ilk bakışta ne kadar çekici bulsanız bile yanına yaklaştığınızda tarifsiz bir iticilik hissedersiniz. bunun nedeni "feromon" denilen insana has bir kokudur. gerçi şu anda piyasada sahte feromon kokuları mevcut. dikkatli olmak gerek.
    koku uyumundan sonra dokunma evresi başlar. bu aşamada tenlerinizin uyuşup uyuşmadığını hissedersiniz. olmazsa zorlamayın çünkü bünyeniz kabullenmek istemeyecektir ve ileride partnerinizle ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz.
  7. zeka seviyesi
  8. bencil olması , paylaşmayı bilmemesi. sevgiyi de paylaşamazlar bence böyle insanlar.
  9. pintilik, kibir, kavgaci olmasi.
  10. bütün kötülüklerin anası; egoizm