• youreads puanı (4.60)


  1. imam hatip lisesi veya islami bir eğitim kurumunda yaşanmış olan, öğrencilerin birbirine diss atmak sureti ile kapıştıkları video.

    (bkz: başkaları adına utanmak)
  2. gerçekten dayanamadım 10 saniyeden fazla :(
  3. wtf
  4. su altında nefesimi tutmaya çalışsam daha çok dayanırım. bir hint dizisi kadar can sıkıcı. mahalle ağzıyla konuşan kızdan her zaman nefret etmişimdir. 25 metrekareden fazla yaklaşmayınız.
    du
  5. artık cidden imam hatipler kapatılsın.
  6. garip bir videodur genel olarak. bu insanlar aslında bir şeyler yapmak istiyorlar. ama bakış açıları onları sinemadan, tiyatrodan genel olarak sanattan o kadar uzak tutuyor ki bunları daha önce görmedikleri için doğal olarak da bu alanda başarılı olamıyorlar. ellerinde bir malzeme kalmadığında ise tek bildikleri alan olan dine yöneliyorlar. birleştiğinde ise ortaya böyle bir şey çıkıyor. bu video bence komik değil. keşke komik olsaydı ama ben acıyorum şu videodakilere ve tiksiniyorum bu insanlardan. keşke ezberledikleri ayetleri biraz düşünseler de böyle şeyler çıkmasa ortaya. birbirlerine hava atmak için kullandıkları kelimeleri kutsal kabul ettiklerini düşünseler. "dine en çok zarar verenler o dinin savunucularıdır." derler. umarım "biz ne yapıyoruz ya" diye bir düşünürler.
  7. atışmanın neden bir sanat olduğunu ve elinde mikrofon alan herkesin yapmaması gerektiğini gösteren performans çalışması. çocuklar iyi niyetli.
    abrek