1. güvenemediğim.
  2. tatava yapılıp oy verilmemesi gereken partidir. zira aynı durum cb seçimlerinde olduğunda kendileri çok güzel tatava yapmışlardı. şimdi oyunuzu bize verin yoksa ülke diktatoryaya teslim olacak şantajıyla oy dilenmesinler bi zahmet, o tren kaçalı çok oldu.
  3. temsili demokrasinin kendisi tatsız tuzsuz bir müsameredir. katılımcılık, çoğulculuk lafları da toplumları sistem içinde tutabilmenin manipülatif söylemleridir. hayal ettiğimiz gibi bir dünyaya bu düzenle ulaşmanın çok mümkün olmadığı da açıktır. ve fakat türkiye siyasetinde ırkçılık, totaliterlik ve dogmatizden göz gözü görmezken hdp özgürlük, barış söylemleriyle içimize serin sular serpmektedir.
  4. "size insanlığı öğreteceğiz "
    bulut
  5. ilk defa bir partiye gönül rahatlığıyla oy verecek olmama sebep olan.
  6. beni samimiyetine inandıramamış partidir.zira demirtaş'ın haziran hareketi için söyledikleri ortadadır.
  7. zgrkk
  8. zamanının terör örgütü, bugünün partisi. ya bu adamlar size ne etti kardeşim? hak arama uğruna daga çıktılar laf ettiniz. tamam siyaset yapalım dediler karalama kampanyaları yapıyorsunuz. kaç asker şehit oldu diye ağlıyorsunuz da neden hiç daha silah tutmayı bilmeyen 20-25 yaşlarındaki adamları dağa gönderen devleti suçlamıyorsunuz? dağa çıksalar suç, siyaset yapsalar suç. yatsınlar yattıkları yerde, hak aramasınlar, devletimiz her imkanı sağlar onlara değil mi? sokağa çıktınız mı bilmiyorum ama gezi parkı zamanı, herhangi bir 1 mayıs ya da eylem zamanı sokağa çıkarsanız götürdünüz o koşulsuz sevgi ile bağladığınız devleti. zamanında "bize gezi parkında bunu yapan devlet doğudaki kardeşlerime neler yapmıştır" sorusunu soranlar şimdi neredeler arkadaşlar? umarım burda bu partiye laf söyleyenler ilerde hak aramak için sokağa çıkarlar. o zaman yanlarında yine bu partinin elemanları olacaktır.

    adettendir. kürt değilim. karabük'lüyüm.
    zgrkk
  9. zülfiyare dokunacak entry: aklıma % 7 alan genç parti'yi getiriyor.