1. çocukluğuma dair anılarımda bu adam olmazsa olmazım .
    belit
  2. 1994 yılında çıkardığı "yollarda" adli albümü ile anadolu rock'in ikinci baharını başlatan müzisyenlerden biridir. bu albümdeki her şarkısı tutmuştur, yollarda bulurum seni, akdeniz akşamları, vs o zamanın dillerden düşmeyen şarkıları idi...

    eskiden adana'da baraj yolu 6.5 durağın hemen yanında, doğru hatırlıyorsam "zıbar" adında bir bar var idi; murat kekilli, murat göğebakan, haluk levent, vs sürekli gelir burda çalardı.

    sonradan kesti uzun saçlarını ama görünüş olarak tipik adanalı "cono"dur, hemşerimdir, sonra tuhaf işlere bulaşmış olsa da severim kendisini...
  3. sol framede başlığı görünce dedim ne oldu da başlık hortladı diye. aksine bu güzel şahsın başlığı daha yeni açılmış. ilginç geldi.

    haluk levent ergenliğimle birlikte hayatıma girdi. doksanların ortasında. şimdi yaş oldu 35. hemen her hafta açar bir iki şarkısını dinlerim. iki bira içince playliste alırım hemen. anadolu rock, ılgıt ılgıt diye aşağılanamayacak bir insan benim gözümde. o dönemlerin şartlarıyla yaptığı şey o kadar değerli ki. hele ikibinlerin başında yaptığı albümler ve şarkılarla çok ciddi bir küliyata sahip zannımca.

    özel hayatında yaşadığı, maliye olan ilişkiler karikatürize bir imaj çizdi kendisine. ki sosyal medyada kendisi bile dalga geçiyor artık. ama haluk levent her zaman türk müziğinde yeri olan bir insan. oldukça yardımsever. bir konser kaydında "istanbula 750^:salladım^ yine doldurdunuz burayı" diye teşekkür edecek kadar ince.

    daha çok albüm yapsın, daha çok dinleyelim.
  4. http://www.hurriyet.com.tr/haluk-levent-ygssinavini-1-dakika-ile-kaciran-gencin-yuzunu-guldurdu-40393269

    Bence yanlış yapmıştır. isteyen isteyene istediği gibi yardım yapar orada zaten sorun yok. Ama sınava geç kalıp , bir de üstüne çalışanları da "sizi iştenmi atıcaklar" tarzında görevi kötüye kullanmaya teşvik etmesi, yalan olduğunu düşündüğüm işten geliyorum mazeretini kullanması, 2 saat beni aradılar diye başka görevlilere suç atması üzerine genede yardım etmesi bana saçma geldi.
  5. küçükken sık sık beşiktaşta görüp selam verdiğim daha sonra da adliyede sürekli karşılaştığım, bol bol çek senet davası olan asıl adı haluk acil olan adam. çocukluğumuzun ruhudur kendileri. beni gitara özendiren adamdı ilkokul-lise zamanında.