• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.50)
hateship loveship - liza johnson
johanna perry, evde bakım hizmetlerinde çalışan bir bakıcıdır. genellikle yaşlı insanların son günlerinde rahat etmeleriyle ilgilenen perry'nin bir sonraki işi, ergenliğinde sorunlar yaşayan, annesini kaybetmiş olan sabitha'ya bakıcılık yapmak olacaktır. bu seferki işi hayatındaki değerleri sorgulamasına sebep olacaktır.


  1. adı sanı pek duyulmamış, reklamı az, gişesi düşük amerikan bağımsızlarını izlemeyi seviyorum. hateship loveship de tam böyle bir film. tüm yaşamı boyunca yatılı olarak ev bakım hizmetlerinde çalışan bir insanın hayatını ele alan çok fazla film yoktur herhalde ilginç olur diye düşündüm fakat film benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. güzelim konu heba edilmiş gibi hissettim.

    kişilerin duygu durumları, düşünceleri hiç yansıtılamamış. kristen wiig'in donuk bakışlarından ve mimiksiz suratından çözmemiz beklenmiş her şey ama ipuçları yetersiz.

    gene de sürekli temizlik yapan, cüretkar ama aynı zamanda sosyal olarak çok yetersiz, neredeyse hiç konuşmayan, gülmeyen, ağlamayan, mimiksiz bir kadının absürt aşk hikayesini ve sıkıcı yaşamını aynı sıkıcılıkla ele alan bir film izlemek isterseniz, iyi seyirler.
  2. oldukça sıkıcı ama bir o kadar da akılda kalıcı bir filmdi. bu da bir başarı tabi, şimdi sorsalar filmi baştan sona anlatırım ama film ne anlatıyor deseler tıkanırım. öyle değişik bir yapım.
    abi