1. sadece özel günlerde alınanlarından nefret ettiğimdir. hiçbir anlamı yok o sözde çok özel olan hediyelerin benim gözümde. birisi sadece bir gün mü hatırlanır diye sorarım hep kendime. hatta bu nedenle arkadaşlarımın hediyelerini de ya doğum günlerinden önce ya da sonra almaya çalışırım.

    hatta bence bir hediye verecekseniz kendiniz yapın o hediyeyi, çok daha kıymetli olur karşınızdaki kişi size gerçekten değer veren birisiyse.
  2. hediye dediğin insandan bişeyler taşır armut gibi alakasız yada ucuz yada pahalı bişey olmaz. isterse binlerce tl dök beğenmemişsem boş arkadaş, alacaksan hediye işe yarasın baktıkça kullandıkça seni anayım. verdiğin hediyeyi 5 saniyede beğenip 30. saniyede unutacaksam almaaaa istemiyorum. masa isimliği
  3. en güzel hediye mirastır. artık her ne kaldı ise miras olarak dönüp bakarsanız daha iyisini bulmak zor olacaktır. belki bir dünya görüşü, belki bir ev-araba, belki tarla, bağ bahçe olabilir. kısacası kendi hayatlarını birikimlerini size hediye etmiş olurlar. aileden hiçbir şey kalmadı ise her bakımdan size ait olan kullanılmamış kocaman bir dünya ve uzun bir hayat hediye etmişlerdir, tepe tepe kullanın.
    abi
  4. gün dönerken yenisine
    seni uykuya, güzel rüyalara
    ve geceye emanet ettim.
    emin ellerdeyken sen,
    düşünür oldum.
    ne zaman doğdum da,
    ne vakit sever oldum
    dudağının kenarındaki kıvrımı
    ellerimi ne zaman koydum
    kuytularına kalbinin
    sen ne zaman bana yar oldun da
    aldım hediyelerin en güzelini
    ve bir yaş daha yaşlandım
    sevdiğim seninim, sen de benim
    en kıymetli hediyem
  5. sevgili kişisinin yaklaşmakta olan doğum gününden sebep aramakta olduğum hediyedir efenim. uzun yıllardır yalnız yaşayan bir kişi olarak hediye seçme konusunda oldukça zorlanmaktayım. hem orjinal olsun istiyorum hem de basit dursun, abartı gözükmesin istiyorum.

    ürünü internetten alabilirim, 50 tane mağaza dolaşmaktansa internetteki kataloglardan bakıp seçebilirim. şuradaki kişiye özel hediye kategorisi hoşuma gitti, fena durmayan hediyeler var lakin önerilerinize de açığım sözlük halkı.
  6. yılbaşı geliyor, her yıl rastgele bakınırken sevdiğim insanların sevdiği bir şey olunca mutlaka alırım. ufak tefek de olsa insanlara istedikleri şeyleri hediye etmek beni hediye almaktan daha çok mutlu ediyor. hatta aklımda bir şeyler var bile, çok heyecanlıyım şimdiden.
  7. göndermek isteyen herkese açığım.
    adres: küçükyalı ptt.
    lsd
  8. seçmeyi falan hiç beceremiyorum. allah aşkına help!
  9. bütün dayatmalardan ve özel günlerden uzakta seçilmiş bir hediye ne güzeldir.
    hiç beklemediğin anda ve hiç ummadığın bir yerde karşına çıkan bir hediye ne güzeldir.
    kalbin kırık gözün yaşlı iken bulduğun iki satırlık sevgi sözü ne güzel hediyedir.
    ansızın seni tüm hayatın keşmekeşinden çekip alıveren bir kahve içmeye götüren ya da bir kır çiceğini sana vermeye yeltenen bir el ne güzel hediyedir.
    pahalı hediye lafı güzaftır; seni seven bunu her daim gözlerinde okuyabildiğin bir insan ne güzel hediyedir...
  10. parayla alınanına karşıyım. el emeğiyle yapılanın hastasıyım.