1. cinsel münasebet konusunda pek çok deneyime sahip ya da kendini deneyimli gibi göstermek isteyen youser'ların "acaba badilerim ne düşünür" diye kaygılanmadan vermesi gereken tavsiyelerdir.

    sonuç olarak henüz lise çağında olan ya da üniversite okuyan pek çok bakir ve bakire bu konuda laçka olmayan gerçekçi bilgiler edinebileceklerdir.

    ilk tavsiye: hayatınızı da birleştirmek isteyebileceğiniz doğru kişiyi bekleyin.
    baran
  2. ne kadınlar bildiğinizi sandığınız kadınlar, ne de siz sandığınız adamsınız. o yüzden sakin olun ve anı yaşayın. evlenmeden yaşayacağınız tüm ilişkilerinizde mutlaka ama mutlaka şapka takın. kaza kurşunu sebebiyle eskaza anne-baba falan olmayın, hayatınız kayar genç yaşınızda, aman diyim gençler.
  3. öpüşün ileri gitmeyin
  4. bi kereden bişey olmaz diyorlar ama yine de sen bilirsin
    belit
  5. sevdiğiniz insanla yapın.


    edit: zülfiyare dokunmuş. o zaman şöyle bir şey yapalım; sevmediğinizle yapın, gidin escort karılarla yatın, ne idüğü belirsiz adamlara verin. bu daha iyi di mi?
  6. vajina görünce saldirmayin. kötü kokanina denk gelirseniz pipiniz bir süre islevsiz kalabilir, seksten soguyabilirsiniz, kendinizi bilime adayabilirsiniz. birkac haftaya gecer.
  7. sevgili abaza ergenlikten yeni çıkmış hemcinsim para karşılığı ya da tatil bölgesinde ilk bulduğun turistle yapma gerçekten midesizlik ve iğrenç ölmezsin ya bekle seninle birlikte olmak isteyecek birini önemsediğin sevdiğin değer verdiğin biriyle birlikte ol senin yerine başka uzuvların karar vermesin kalbin beynin mantığın karar versin. sonrasında da gidip sağda solda şöyle iyiydim böyle iyiydim kız şöyle dedi yok böyle tatmin ettim falan saçmalama kafa açma.
    wtf
  8. yurt dışına çıkmayı bekleyin. böylelikle ülkemizdeki kezbanların saçma triplerini çekmek zorunda kalmazsınız.
  9. sevişeceğiniz kişiyi iyi seçin.

    yoksa çükünüzü kesip gidebilir veya seks kasetinizi internete yükleyebilir. şaka gibi ama oluyor böyle şeyler.

    bir de don her şeydir. daha çok sayıda "belki sevişirim" donunuz olsun.
  10. ne tavsiyesi bu reçete mi yazıyoruz, peki biz ne zaman doktor olduk?

    tanım : boş tavsiyeler.