1. o olay olacağı döneme kadar etrafınızdan duyduklarınızın hepsi beyninizden geçecek.
    -"acıyacak kesin."
    ve ya
    -"ya erken boşalırsam."

    arkadaş salın gitsin önemli olan sevdiğiniz biriyle birlikte olun.
    yoksa
    -"ne yaptım ben??"
    -"bu muymuş seks dedikleri"
    diye atarlanır ,seksten soğursunuz mazallah.
  2. 35 yaşında bir bakir olarak takip ettiğim başlıktır.
  3. sevişin daha fazla beklemeyin.
  4. hiç umduğunuz gibi bir şey olmayacak. değişik duygular hissedip içinizde korku dahi oluşabilecek. bu durum neticesinde de isteksizlik doğabilecek. mastürbasyon zevki hiçbir şeyde yoktur, kızlar içinse aşk en büyük ilişkidir.
    han
  5. erkekseniz sakın girmeyin. cinsel ilişki erkekler için fikren, ilmen, fennen, bedenen, ruhen ve tıbben zararlıdır. aynı zamanda toksik ve kanserojendir. kadınsanız ve reşitseniz ve bu durumu artık değiştirmek istiyorsanız, mayolu bir boy ve bir de portre fotoğrafınızla bana ulaşın. ^:swh^
  6. cinsellik eğitimi verilmeyen, cinselliğin tabu olduğu, bu konudaki toplumsal baskı ve mitlerin hat safhada olduğu bir ülkede yaşayan youserların yazacağı başlıktır.
  7. ahahahahahahahaha.
    girmeyin.
  8. girmeyin.
    he,"girecem de girecem,tutmayın beni" diyorsanız sakın yurtdışına açılmayın.böylece zührevi hastalıklardan daha rahat korunursunuz.
    2)kız arkadaşınız yoksa (ki türkiye şartlarında normaldir
    bu bir güzel teranedir! (^:swh^) ) karıya gidin, zaten bu yüzden türkiye örneğini verdim.ister inanın ister inanmayın, türkiye de bu işle uğraşanlar diğer ülkelere (özellikle ruslara) nazaran çok daha anlayışlı.sizin için iyi bir başlangıç noktası olur.

    edit:imla
  9. cocuklugumun gectigi kasabada, şimdi merhum oldugunu dusundugum oktay dede diye bir eski kulagi kesik vardi, her aksam mahallenin tum gencleri etrafinda toplanir dinlerdik, saatler alan hikayelerini. hic unutmam, her hikayesinin sonuna, kendisini pur dikkat dinlemekte olan biz ergenlere hitaben su lafi soylerdi: "acele etmeyin, sikersiniz!"

    allah rahmet eylesin, iyi adamdi. dedigi gibi de oldu neticede.