1. özendiğim insandır. hiç izlemiyorum desem yalan olur haberlere falan bakıyorum ama gerçi haberler de aslında biz bir şey bilmeyelim diye var ya neyse.
  2. evde ses olsun diye televizyonu açık bırakan bir toplumuz. çok nadir de olsa izlemeyenler vardır. keşke hepimiz öyle olsak. artık gerçekten hiç bir katkısı olmayan saçma diziler, talk show olduklarını iddia eden rezil programlar ve felaket tellalı gibi kötü haberden başka birşey vermeyen haberlerle dolu televizyon.
    sadece vakit öldürme aracı.
  3. cnbc-e' nin kapanmasından sonra sadece cnbc-e dizilerini izleyen insanların da bu gruba dahil olduğu düşünülürse sayısı hiç de az olmaması gereken güruh.

    başıma birşey gelmeyecekse ben de -dönemsel olarak- çoğunlukla izlememekteyim. işsiz kaldığım bikaç aylık 2 dönemde de evlendirme programları dahil herşeyi izlemiştim. tam flaş tv izlemeye doğru olay çirkinleşmeye başlayacakken iş buldum.

    şu anda sadece internetten dizi izliyorum.
  4. televizyon izlememek değilde daha çok diğer teknolojik aletlere yenilmesi yüzünden bu durumda bizim renkli kutu, tabi zamanla yayınlanan dizilerin filmlerin canlı yayınların kalitesinin düşmeside su serpiyor bu duruma.

    uzun süredir televizyon izleyen biri değilim.haftasonu cnbc-e nickelodeon kuşağını, babam sayesinde keşfettiğim trt1 western kuşağını ve gününü hatırlamasamda ulusal ressamımız "belki şurada iki çift kuş vardır" cümleleriyle kendisini sevdiren bob ross amcamımızın resim sevinci adlı programını kaldırmasalardı şu televizyondan hala izlemeye değer birşeyler olacaktı. son dönemde de gülhan'ın galaksi rehberi benim için sürekli olacaktı ki onuda kaldırdılar. iyi b.k yediler.

    neyse ki öğlen kuşaklarımız bu kaldırılan programların yerlerini dolduruyorda, zuhal topalla evleniyoruz.
  5. çizgi film kanalları dışında izlemiyorum.

    yaş 20.
  6. içsel varoluş egolardan sıyrılmak benliği kavuşma derken 3.gözünü açmıştır
    belit
  7. daha az zaman öldüren insandır, ben de arada bir annem poyraz karayel açmamışsa evde televizyonun varlığını bilmem.
  8. televizyon yayını izlememekten ayrılmalıdır. zira netflix, youtube, harici bağlantılar^:pc, xbox one, ps4 gibi^ ile televizyon izlenilir.
    ilgaz
  9. televizyon izlememesinin sebebi; bütün gün telefondan veya bilgisayardan, video, snap, vine, stream, dizi izlemek ise bir boka yaramayan durumdur. ha yok tv izlemiyorum atomu parçalıyorum diyorsa ne ala, götümüzün kenarında yeri vardır.
  10. 12-13 yaşlarımdayken okulda böyle bir arkadasım vardı, evlerinde televizyon yokmuş "sınıfça para toplayıp alalım ehuheheu" diye espiri yapmıştım kendisine bana onu hatırlatan başlıktır. kitap okurlarmış ailecek evde. o arkadaşın gözünden gördüm kendimi bir an. sığlık aktı üzerimden.