• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.50)
hile
ff dijital'in yapımcılığını üstlendiği web dizisidir. basrollerinde fox olarak bildigimiz taha ulukaya vardir. 3 sezon sürecek olan serinin her sezonu 10 bölümden oluşmaktadır.


  1. filmler ve filimler platformunda sinema parodileri yapan ekibin internet dizisidir. gercek hayatin icine kodlanmis bir oyunun hilesini yazan bir hackerin basindan gecenleri anlatiyor. Taha ulukaya yada kendisini sevenlerin tanidigi sekliyle fox dizideki tek siritmayan oyunculugu sergiliyor. diger amator arkadaslarda elinden geleni yapmislar ama amatorluleri cok goze batiyor. ben bu kanali cok sevdigim ve internetten kazandiklarini yine izleyicilere kendi emekleri ile bir dizi olarak sunmalari samimiyetinde olduklari icin destekliyorum. bu tarz kisa internet dizileri cogalmali ve yeni nesil oyuncu, senarist, yonetmen ve diger sinema emekcilerinin kariyer basamaklarinda olmali. kimse sinema ve dizi dunyasina gokten dusmuyor (tabii manken vs degilse). kaliteli isler icin pismeleri gerek ve bu tarz yapimlar guzel bir basamak.

    izlemek destek olmak isterseniz kanal adresini buraya birakiyorum: link

    dizide cok eksik var biliyorum ama caba sarf edenlerin samimiyetine guveniyorum. parodiler ile kazandiklarini dizi yapmak icin kullandilar. bu dizden gelecek gelir ile yine guzel isler yapacaklarina eminim.