1. anlayan anlıyor zaten eğer karşı taraftan da aynı şeyi hissedersen risk alıp konuşursun (erkekleri yani kendimi kast ediyorum konuşmada maalesef). karşı taraf anlayıp karşılık vermiyorsa, anlamıyorsa ya da onun hislerini tam anlamıyorsan da içine gömüyosun sevgini gayet basit aslında
    wtf
  2. yazım olayında kurduğu cümleyi iki ve üç nokta ile bitirmesi bu yollardan tali yol olanıdır. üç noktayı anlıyorum da, bu iki nokta ne işe yarıyor onu anlamadım. üç noktaya muhatap kaldığı zaman insan; imla şöyle buyurmuş der kendine, eğer söylenecek çok şey olduğu hâlde susuluyor ise bu üç noktaya sığınılır. pekii 2 nokta? noktalar bir yana da bu tali yolu politik duruşlu insanlar kullanır. açıksözlü olmakta bir ferahlık vardır. bence hiç olayı noktalara boğmaya gerek yok. cesaretinizi toplayın, egonun canı cehenneme ve nokta ile biten ayan beyan cümleler kurun. kaç insan o noktalar yüzünden telef oldu; tanrı bilir.

    noktacı olun. sonrası virgüller işte. soru ve ünlem işareti ve bazen üç nokta olmayacak demiyorum ama bari birbirinize renk verin.

    tamam.. pekii...
    ?
  3. belli etmeye çalışmayın. insan sahibi olduğu her şeyin nankörüdür. sevildiğini anlayınca kaçası gelir..
  4. bütün entrylerinizi favlaması.

    olum yapmayın böyle şeyler ne gerek var.
  5. kulak verin con babanizin bu dediklerine, hayat kurtarici bilgiler bunlar; eger bir erkek sizden hoslandigini soylemisse ya da hissettirmisse, buradan su sonucu cikarmalisiniz; bu cocuk sizinle sevismek istiyor ya da argodaki soylemiyle sizi bipmek istiyor. bu yuzde dokuzbindokuzyuzkirkyedimilyon boyledir.

    hatta cok sevdigim bir laf vardir: "bir kadini porno filmde oynatabilmek icin bir milyon dolar teklif etmelisiniz. bir erkege ise sadece sormaniz yeter." bu sozun abartisiz olduguna emin olabilirsiniz. erkekler ne demek istedigimi anlayip pis pis siritiyorlardir simdi, eminim.

    yani demem o ki, eger bir erkek size asik oldugunu acik acik ilan etmediyse, yani size sevdali degilse, yani onun icin leyla, sirin ya da asli degilseniz, sizden hoslandigini soyler ya da bunu belli eder. bu, erkekce'de ^:erkek dili^ "seninle ciftlesmek istiyorum, haberin olsun" demektir. bu yuzden bunlarin topunu hadim etmek gerek diyorum, (bkz: #145140) .