• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (10.00)
house on haunted hill - william malone
garip bir davet alan 5 kişi bir evde toplanırlar. davetiyede bir eve gelmeleri ve evde bir gece geçirmeleri yazmaktadır bunu başaran ise 1 milyon dolar alacaktır. ama davetlilerin bilmedikleri b,r şey vardır davet edildikleri bu ev psikopat dr. vanacountdan başkasına ait değildir.


  1. çocukluğumun favori korku filmi lanetli tepe. zamanına göre oldukça orijinal bir teması ve başarılı korku öğeleri vardı. insanları korkutmayı oldukça seven hatta korku temalı eğlence parkı sahibi olan steven price, karısının doğum gününü de yıllarca akıl hastanesi olarak kullanılmış tepedeki şatomsu bir evde kutlamak ister, davetlilere bir gece boyunca hayatta kalabilmeleri halinde bir milyon dolar vermeyi teklif eder. vallahi güzel teklif. o zamanlar küçüğüm tabi hem korku hem entrika hepsi var şaşırtmıştı çok sevmiştim. şimdi korkutmuyor tabi ama çocukluğumun hatrı var hala zevkli.

    şimdi kontrol ettim de, aslında house on haunted hill adında 1959 yılında çekilmiş bir film varmış bu film yeniden çekimmiş. filmimiz ise, 1999 yapımı. 2007 yılında da return house on the haunted hill çekilmiş. büyük ihtimalle ikinci filmini de izledim ama hatırlamıyorum. madem andım bir maraton yapiyim bari.