• youreads puanı (6.46)


  1. adam haklı
    gundi
  2. yaşadığı şüpheli bir adam söylemi
  3. röportajın başında devlet çok güzel muhafaza ve müdafaa diye başlamıştır söze.evet dayı ayağında milan kundera.
  4. daha önce aynı tema üzerine bir kaç video vardı
    hüloğğ ve erdoğan'ın g*tünün kılıyım diyorlardı. yine aynı tema. tahminen yine aynı seviye. izlemeye gerek yok. böyleleri yüzünden ülke bölünecek haziran ayının 28'inde..
  5. bazen iyiki diğer %50 lik kısmında olduğum için kendimi şanslı hissediyorum
  6. bu tur kafalar, dusunce yapasi degismeden secimlerde de bi degisme olmaz.
  7. kendisini müslüman olarak tanımlasa da itikadi açıdan büyük sapkınlığa düşmüş adam.
    başı açık gezen, içki içen veya namaz kılmayan her türlü insanı şeytanın uşağı olarak görmekteyken hitlere dönüşmemesinin tek sebebi 21. yüzyılda yaşamak olan diktatöre halife-i ruy-i zemin olarak görür.
  8. el hareketlerini, "...muhafaza ve müdafaa" derken kendi kendime denediğim, gerçeklerden kopuk adam.
  9. allah beyin vermiş niye kullanmıyosunuz be adam ! bunları görünce deliriyorum ben. müstehak yemin ediyorum müstehak !!

    cinleri tepesinde edit: ey akıl sahipleri ! akletmez misiniz ? hiç bilenle bilmeyen bir olur mu ? nidalarının sahibi insan, bu adamın inandığı dinin kutsal kitabından nidalar, adam da o ünlemle seslenilenlerden. allah cezanı versin senin bence. mesela kur'an'da deniyor ki "içimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden, bizi helâk eder misin, allah'ım? (a'râf 155)" evet böyle deniyor !!
  10. atayiz ve koministlerin beğenmediği amca. bu dayı hastane kuyruklarında bekledi lan sizin gibi göt cebindeki telefondan randevu almadı. ha birde yeri gelmişken tanrıyı sorgulayıp tarihi bir kişiliğe tapanlarında zeka seviyesini çok merak ediyorum. şahsen benim zeka seviyem ayakkabı numaram civarı. not:44