• youreads puanı (8.67)


  1. ıf ı could start again
    a million miles away
    ı would keep myself
    ı would find a way
  2. mutsuzum diyenin dinlememesi gereken şarkılardan biri. öldürür.
  3. nine inch nails coverı
    ve benim için coverıorijinalindeniyiolanşarkılar: volumebilmemkaç
  4. elimden gelse başka söylemek isteyenin ağzına ağzına vururum. öyle seviyorum.
    hele o müziğin inceden inceden yükselmesi.. depresyonun ben burdayım demesi..
  5. karısından dört ay sonra vefat eden johnny cash' in biz fanilere son bir veda armağanıdır.
  6. bir üstteki iletimden sonra kafama şu dank etti. evet başka söylemek isteyene gıcığım. ancak böyle çalabilen 2cellos 'u ayakta alkışlarım!
    hurt - 2cellos
  7. acı içinde bir adam yanımda beliriveriyor, oturuyor, anlatmıyor da yüzünde çalıyor sanki bu şarkı. bir ben duyuyorum kendi bile habersiz. folsom prison blues geliyor aklıma sonra, yüzlerce adam tempo tutacaklar bir temposu olsa, ama yok. öyle bir temposu yok, başka bir telden bu huzursuzluk.
  8. johnny cash'in alışkın olduğumuz, sevdiğimiz kırçıllı sesinin en çok yakıştığı parçalardan birisi. piyanonun ve gitarın yükseldi son partisyon şarkının en güzel kısmıdır. personal jesus ile birlikte cash'in en güzel coverlarından birisidir.
  9. çok sevdiğim ve etkilendiğim bu parça, ne yazık ki benim için acıklı etkisini hangover 3 filminde chow karakterinin karaokede bu şarkıyı söylemesiyle yitirmiştir. hala çok seviyorum, ama her duyduğumda, beynimde chow'un elinde mikrofonla karaoke yaptığı sahne beliriyor, buna engel olamıyorum. haliyle gülüyorum. şarkıyı melankolisiyle hatırlamak istiyorsanız hangover 3'ten uzak durun, derim.
    leyla
  10. 71 yaşında yaptığı bu cover johnny cash in veda şarkısı olmuştur. şarkıyı dinlerken; bir kaç hafta sonra büyük aşkı olan eşinin, bir kaç ay sonra da kendisinin öldüğü akla geldiğinde insanın içi ürperir. keza sözleri çok anlamlıdır, bekli de bire bir onu anlatır.