• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.71)
i am sam - jessie nelson
sam dawson(sean pean), kızı ile mutlu bir şekilde yaşayan ve beatles'a büyük hayranlık besleyen bir adamdır.genç adamın zeka düzeyinin 7 yaşında bir çocuğunkine eş durumda olması onları çok fazla rahatsız etmez.kızı 7 yaşına geldiğinde ise onun için asıl sorunlar başlar. artık kızı ondan çok daha ileri bir düzeye gelmektedir ve sam ona pek fazla yardım edememektedir. hükümet görevlileri kızı sam'in yanından alırlar.sam kızını geri alabilmek için 'sevgi' kelimesinin anlamına fazlasıyla uzak avukat rita harrison'ı (mıchelle pfeiffer)kiralar.


  1. sean pean'in çok güzel oyunluk sergilediği bir filmdi. aile ilişkilerinde önemli olanın sevgi bağı olduğunu vurgulayan bir başka çalışma diyebiliriz. ben çok beğendim filmi, zaman ayırmaya kesinlikle değer.
    abi
  2. gerektiği şekilde bakamayacağı düşünüldüğü için, mahkeme bitene kadar devlet himayesine alınan 7 yaşındaki kızına söylediği sözle hafızama kazınan şahane film.

    "-sen büyümüşsün.
    *öyle mi?
    -kulakların daha büyümüş ve gözlerin de yaşlanmış."

    farklı olanın gözünden baba/anne olmayı ve sevgi kavramını yeniden inceletiyor, şahane beatles şarkıları eşliğinde...

    izleyin... izletin lütfen...
  3. bu film bana göre dünyanın en dolu filmlerinden birisi. inanılmaz güzel, afişini görsem gözüm dolar, ben söyleyeyim siz anlayın.