• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (4.88)
içerde
polis akademisi'nde okuyan sarp ve mert kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. sarp, kaçakçılık ve organize suçlar şube müdürü yusuf tarafından polis akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. mezuniyet günü yusuf'a silah çeken sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. bu yeni ve karanlık dünyada sarp'ın en yakın düşmanı ise akademi'nin diğer göz bebeği mert'dir


  1. çöp.

    böyle diziler izlemek yerine saatlerce reklam izleyin daha iyi aklınıza bir reklam fikri gelir satar para kazanırsınız ama bunları izlerken kazandığınız tek şey geriye giden bir iq seviyesi.
  2. kavga sahnesini izledikten sonra başlamama kararı aldığım dizi.
  3. sadece matt damon'ı bulamadığım dizi...

    (bkz: departed)
  4. durup durup "içerde misin?" diye soruyorlar. yahu bu ne kadar da sexist bir cümle. rtük sen uyuyor musun?
  5. behzat ç'deki bahri kelinin gelmesi çok güzel oldu. adam, psikopat karakterleri canlandırma konusunda çok başarılı. umarım bi an önce sakal bırakır ve dizide uzun süreli yer alır :)
  6. en sevdiğim karakteri minik olan, bayılarak izlediğim dizi. nerden başladım bilmiyorum, iyi ki başlamışım. umarım tadında biter.
  7. çetin tekindor'dan soğumamı sağlayan berbat dizi.
  8. fena değil bence bircok sacma diziye göre. akıl oyunlari beni bitiriyor .
  9. polisin içerisinde mafya ajanı, mafyanın içerisinde polis ajan. bitmek bilmeyen saçma senaryolar. 15 bölüm izledikten sonra bıraktığım dizi.
    sarp
  10. stephen king'in ayni adli romanindan uyarlanan misery - rob reiner filminde sadist emekli hemsirenin cok sevdigi ama ayni zamanda nefret ettigi bir film serisi vardir. adi roket adam. izleyicinin zekasi ile dalga gecer bu yapim. bir bolum sonunda ucurumdan araba ile yuvarlandigini gorursunuz roket adamin bir hafta beklersin ne oldu diye sonra ufak bir flashback ile ucurumdan dusmeden onceki sahneye gotururler seni ve aslinda roket adamin tam dusmeden once arabadan indigini gorursun.

    bunu niye anlattim cunku icerde dizisi bu kisir dongu uzerine kurulu. sana bir son gosterir heyecanlanirsin merak edersin sonraki bolum -aaa bak aslinda oncesinde soyle olmustu ama biz size gostermedik bak ters kose oldunuz demi- diyen bir anlayisla dalga gecilir zekan ile.