• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (3.50)
içimdeki ses - çağrı bayrak
selim, kendi kendisini küçük dünyasına hapsetmiş bir yazardır. özgüven yetersizliğinden, pek kimseyle doğru düzgün ilişki kuramayan selim yalnızlığına çare olarak umreden yeni dönmüş annesi mehpare ile birlikte yaşamaya karar verir. bir gün spor salonuna gittiğinde sakarlığı sayesinde ayşıl adında bir kadın ile tanışır. ayşıl hem zengin hem de herkesin jayran olacağı kadar güzel bir kadındır. beklenmedik biçimde ayşıl selim’e aşık olur! her şeyden bunalmış olan bu kadın mutluluğa giden yolun selim’in annesi ve onun arkadaş grubundan geçtiğine inanır.. aşk dolu bu macerada hem selim'in hem de ayşıl'ın başına bir seri komik olaylar gelecektir... başrolde yer alan engin günaydın aynı zamanda filmin senaryosuna imza atan isim. kadroda kendisine leyla tuğutlu, füsun demirel, ersin korkut, onur buldu ve hamdi kahraman eşlik ederken filmin yönetmeni ise çağrı bayrak.


  1. !---- spoiler ----!

    düşünceler beyninin içini sarmışken,sen hayatta bir yol ayrımındayken ''o'' ortaya çıkar.tüm mantıklı ve gerçekçi öngörülere karşı durmadan bağırır ve ''senin için doğrusu bu'' diye kendini duyurmaya çalışır. öyle gümbürtüye,kalabalığa gelmez.huzuru,sesizliği,yalnızlığı sever. böyle durumlarda beliriverir. bir bakmışsın senin en sadık yoldaşın olmuş,sana yol yöntem göstermiş.onu keşfettikten sonra hep danıştığın olmuş.belki de gerçek sen o olmuş.risk alırken ''korkma,koş peşinden''demiş ve sen koşmuşsun.hatta etrafındakiler anlam veremezken,herşey çok uçuk kaçık gelirken sen ''o''dan güven almışsın.için acısa da ,herşey yolundaymış gibi gelse de seni girdiğin yoldan en yakın kestirmeyle çıkarıp başka dünyalara sürüklermiş içindeki ses..

    !---- spoiler ----!

    belkide bu tanıma en uygun olacak film, karakterimiz selim içindekini dinleyerek , içinden geleni yaparak tüm kararlarını veren içimizden bir insan.. akıcı ve kendini izlettiren film.