1. kayinvalideler icin kesinlikle ogretmen gelindir,ayri bi sempatileri var.
  2. ankara'daki havanın gidişatına bakılırsa, sokakta şemsiye satmaktır.
    bulut
  3. ne zaman uyanacağınıza sizin karar verebildiğiniz meslektir.
  4. cellatlık.
  5. serbest meslek
  6. kendine zaman ayırabildiğin mesleklerdir. çalışmadığın zamanı dinlenerek geçirmediğin meslekler. saygı gördüğün melekler.
    samsa
  7. mesleğinizi/işinizi sevmek yetmiyor ne yazık ki.. işinizi; sizi sömüren, kendi kariyerinden başka hiçbirşey düşünmeyen, mesai bitimi eve gitmek üzere masanızdan kalktığınızda "nereye? daha şu bu o yapılacak" diyen insanlarla yaptığınızda da ne kadar severseniz sevin oraya bir daha dönmemek üzere kaçmak istiyorsunuz. tam 3 kere başıma geldi de oradan biliyorum..
  8. öncelikle mesleğinizle ilgili bilgi, beceri, analitik düşünce gibi kriterlerde eksiklikleriniz minimum seviyede olmalı ki başarılı olabilesiniz. mesleğinizi sevmek bu olayı kamçılar. mesleğini seven insan çok azdır.

    çalıştığınız yerde ne kadar az siyaset dönüyor ve muhatap aldığınız kişilerin eğitim seviyesi o denli yüksekse o kadar ideal bir meslek ve işe sahipsinizdir.
  9. ideal meslek yoktur. ideal iş vardır. işinizi yaparken mutluysanız ve zamanın nasıl geçtiğinin farkında değilseniz, sabah işe giderken ayaklarınız geri gitmiyorsa tebrikler, şanslı azınlıktansınız.