1. her ne kadar babil.com açıldıktan sonra müşterilerinin çoğunu kaçırmış olsa da geniş kitap arşivi ve indirimleriyle bir elimiz sürekli idefix'te. çok yavaş olmasalar, stoklarında görünen kitapları göndermek için bile 2-3 bekletmeseler daha çok sevicez kendilerini.
  2. müşteri hizmetleri mesai saatleri içinde olan p. tesi sabah 9' da aradığınızda yoğunluktan dolayı cevap verememektedir.
  3. arada kafaları karışıyor ödemesini aldıkları siparişleri işleme almıyorlar. yoğunluktandır diyerek sineye çekiyoruz. harika indirimlerinin yanında sabit fikir dergisi,okuma listeleri ve sözünü sakınmadan başlıklı videoları ile gönlümüzde taht kurmuş markadır.
  4. şu ana kadar hiçbir siparişimde sorun yaşamadım. sitenin arayüzünü çok seviyorum, gerek listeleriyle gerek kitap eleştirileriyle bence şu anki en başarılı kitap satış sitesi.
    tek eksisi yurt içi kargoyla çalışması.

    ayrıca 13.sanal kitap fuarı başlamış ve tüyap kitap fuarına nazaran çok daha iyi indirimler var.
    set şeklinde alınan kitaplar çok daha avantajlı oluyor, o nedenle kitap takımları yada normal zamanda çok pahalıya satılan kitaplar konusunda öneriye açığım. aklımdakileri ekledim ancak unuttuklarım var, sitede de bulamıyorum bu şekilde.
  5. ''burası çok ekşidi, biz kitap tanıtımları yazmak ve okumak için buradayız'' diyen fularlı youser'ların, sözlükte kitap bölümünde başlık açarken yararlandıkları (bkz: kopyala yapıştır) , kitap, müzik ve dvd ürünlerini barındıran online alışveriş sitesi.
  6. şu ana kadar tüm siparişlerimden memnun kaldığım site. indirimi de eksik olmuyor sağ olsunlar, bir kitapçıya girdiğimde fahiş fiyatları görüp istediğim gibi alışveriş yapamazken idefixten gelen her kargo sonrası yüzümde tatmin dolu bir gülümsemeyle kalıyorum doğrusu.
  7. şu sıralar oldukça uygun bir kampanya sunan site. 2 hafta önce 25 tl 'ye aldığım mülksüzler kitabını da barındıran 5'li metis edebiyat paketlerini 50 tl gibi bir fiyattan satıyorlar, hediyesi de varmış .
  8. şimdi arkadaslara şoyle bir sorum olacak.ben kitaplarimi bizim sehirdeki bir kitapevinden alirim reklamida olsun hadi etkin kitapevi.genelde internetteki idefix dahil diger sitelere baktigimda bir kitap benim kitapcimdaki fiyat ile interneteki fiyat arasinda 2 3 lira fark oynuyor sadece mesela mülksüzler kitabi idefix te 22 lirayken benim kitapcida 24 lira sorum şu acaba internetten almaya deger mi 1 2 lira icin zaman sonra kargo vs gibi seyler icin bilgilendiren olurse mesaj kutuma beklerim.
    is bu entry daha sonra duzenli bir sekilde editlenecektir.
    edit: youserların tavsiye ettigi sitedir.
  9. bir önceki yorumumu (bkz: #128218) artırmak istiyorum. aşık olduğum site. canım site. en güzel hizmeti sağlayan site.
    bu yorumları yapmamı sağlayan olay da şudur: birkaç gün önce jane eyre'ın 2006 yılında yapılmış mini dizi uyarlamasını izledim (kanımca en iyi uyarlamadır diğerleri bunun yanında çöp) fakat internet üzerinde türkçe altyazılı çok az sitede var ve kalite çok düşük. düşük kalitede dublajlı olarak seyredebildim ancak. hal böyle olunca daha iyi kalitede tekrar tekrar izleyebilmek için dvd alayım dedim ancak hiçbir yerde bulamadım. amazonda pek çok versiyonu mevcut ancak altyazı sıkıntısı var. böyle umutsuzca amazonda gezinip internetten altyazı bulacağız artık diye düşünürken bir baktım altta idefix göz kırpıyor! kitap sandım ancak dvdsi de mevcutmuş. ne diyeyim türkiye'de bulacağımı düşünmezken dünyalar benim oldu. seviyorum seni idefix^:swh^
  10. idefix'te bugüne özel kargo bedava. youserlara duyurulur.