1. bugüne özel kargo bedava kampanyası haricinde 403 adet kitapta 31 ağustos'a kadar 10₺ fiyat kampanyası var.
    tanım: saldırın!
  2. allahım cennetimi buldum *.*...
  3. bugün verilen siparişlerden kargo ücreti almayan tatlış şey.
  4. ucretsiz kargo ile 10 lira olan iki kitap aldim. ertesi gun hazirladilar ve kargoya verdiler. siparisin 3. gununde elimde kitaplar var. bu kadar hizli calisacaklarini beklemiyordum. kitaplari koyduklari buyuk pitircikli naylon da guzel dusunulmus. ilk defa alisveris yapmistim ancak son olmayacak gibi duruyor.
  5. geçen hafta bir sorun yaşamama rağmen gerçekten müşteri memnuniyetine değer veren bir site.

    ayrıca çok hızlılar. bir akşam sipariş verdim, geç saatte sipariş vermiş olmama rağmen aynı akşam kargolandı. ertesi gün saat 14.00'da elimdeydi kitaplar.
  6. 30/09/2016 tarihine kadar yapı kredi yayınlarında %35 (*:e varan) indirim yapmıştır.
    bu vesileyle şunu bir kez daha öğrendim; "her defasında okuyacağın kadar kitap al, sen aldığın kitapları okuyana kadar bir sürü kampanya olur sen de fazla fazla ödediğinle kalırsın."
    bu önemli ders için teşekkürler idefix.com.

    sevgiler...
  7. 3 gün önce sipariş verdim ama hala kitaplarım gelmedi 2 yorum üstte olan arkadaşa 3.gün sonunda gelmiş idefix berbatsın dostum.

    edit: sanırım idefix yorumlarımızı okuyor.dün akşam isyan ettiğim site bu sabah sipariş ettiğin bütün kitapları muazzam bir paketleme ile kapıma getirdi.adamsın idefix.
  8. idefix i zengin etmeyi görev edindim ben çok manyağım :))
  9. kafasına göre sipariş iptal eden, "bir ay oldu, ne oldu bizim kitapların eksik olanları" diye sorduğunuzda "biz onu iptal ettik, size de bir ara haber verecektik" minvalinde yanıt alabileceğiniz kitap satış sitesi.
  10. aşırı yavaş firma. cuma günü verdiğim siparişimdeki kitaplar hala tedarik sürecinde gözüküyor.altı üstü 5-6 kitabı kutuya koyup kargoya vericeksin bu kadar zor olmamalı.