1. yükseleniyle, alçalanıyla benim bu. burcumu söylemeye korkardım bir aralar,şerefsizlik akıyor zannederdim bu burcun insanlarından. sonrasında yanılmadığımı ancak olayı sadece ikizler insanlarına indirgeyerek hata yaptığımı farkettim.
  2. arkadaş olarak süper, akraba olarak rezalet insanlardır kadıni da erkeği de.

    yani ailesiyle arası iyi ikizler pek görmedim, hepsi arkadaşlarına daha çok değer ve zaman ayıran insanlar. mesela annem de ikizler, ben hasta olurum evde yatak dosek yatarım bir çorba yapmaz, önüme bir poşet mandalina atıp komşuya dedikoduya gider.

    ayrıca çok savurgan olurlar. paranın hesabını hiç bilmezler. mesela bir hocam vardı, bim'den kaynak makinesi almış. neye lazım dedim hocam, ya ütü masasının altı kırılmıştı onu kaynattim dedi. muhtemelen başka bir şeye de lazım olmaz zaten. bak şimdi aklıma geldi aynı hocayla eminonunde sanayi tipi firin aradık. elektrikli değil de gazlı olanlardan. kocaman fırın. niye, çünkü hocanin canı pide yapmak istemiş fırın elektrikli olunca pideyi kurutuyormus. dusun adam bu yüzden o zamanın parasıyla binlerce lira verip dağ gibi firin alacaktı. :)

    bir de çok dağınık ve pasaklilar. kadını da erkeği de.

    bu arada erkeklerine tavsiyem, kova burcu kadını bulun ancak onlar paklar sizi.

    ayrıca modlar, yazılanları ikizler burcu başlığına taşır herhalde, o yuzden kadın erkek karışık yazdım.
  3. karar değişikliğini ve tutarsızlığı sevmeyen insanları, arkadaşlıklarında, terazi burcu erkeği kadar -sinirsel yönden- yormayan burcun erkekleridir. bir de erkekleri kadınlarından daha az yansıtıyor duygusal uçlarını sanki.
  4. ikizler burcu olan yazarları buradan tespit edip iletişimi en baştan kesmek için çok faydalı bir başlık olmuş .

    şaka şaka hiç gerek yok. zaten bugün ben seni çok seviyorum yeaa diye mesaj atsa, ertesi gün sizi engelleyebilen manyak bir burç kendileri. siz sakin kalın o kendi gider zaten.
  5. 2016 yılında hâlâ burçları ciddiye alabilen, bunlar hakkında yazıp çizmeyi, konuşmayı zaman kaybı görmeyen insanları göstermiş burçtur.

    hayır, bir de bu başlık altında "zeka"dan falan bahsediliyor, ironi mi yapılıyor anlamadım ki.
  6. burçların günah keçisi. like follower vs kasan hesaplar her burç hakkında güzel şeyler bulurlar. bazen toptan toptan yazarlar. mesela kova akrep aslan cilloptur, terazi balık koç acıtsa da affetmez falan yazarlar. bir de üşenmezler böyle bir üçlü iki dörtlü burç yazar geçerler. toplam 11 burç hakkında bir şeyler sallamış 3 4 bin retweet almıştır. e ama kardeşim 1 yılda 12 ay ve o unuttuğun burç da ikizler. resmen ikizler hakkında yazmıyorlar bile. belki biz de gülümsesek de unutmuyoruz, belki şimdi git diyoruz ama gözlerimiz gel der gibi gibi. işte bunları asla öğrenemiyoruz. anca ikizler uçarı ikizler kaçarı, ikizler iki yüzlüdür vs. bence burada ikizler burcunu ötekileştiren gül gibi haziran ayını aydan saymayan siz diğer burçlar hainsiniz. ikizler burcu da birgün çirkin ördek yavrusu gibi kaz olacak ve o gün siz diğer burçlar diz çöküp tövbe isteyeceksiniz. zaten uçarı olduğumuz için hemen affederiz.

    ama unutmayız. -_-
  7. çok yakında hayat arkadaşım olacak tanıdığım en değişken, en ballı kişi ve burcu.
    bense sabit, sebatkar, geleneksel bir oğlak'ım.

    burçlar geyik ama bazı şeyler fena halde "vallahi doğru" dedirtiyor.
    o kararsızlık mesela, bir youser yazmış ya "makarna sırası beklerken kendimi pizza yerken buluyorum." diye, bir kat daha fazlasını her seferinde yaşıyorum, tam bir macera!

    yorucu ama sevimli.
  8. en yakınımda, en sevdiğim iki insanın burcu olduğu için sempati beslediğim burç. çok güzel dost oluyorlar.
  9. bipolar, duygu durumu hep bozuk, çirkef, sözünde durmayan... ayıp ayıp. diğer burçlar gibi ikizler burcu da yalan. safsata. öyle değil.
    yok
  10. yillar evvel, ergenken daha, yazistigim bi hatunla gecenin bi yarisi kuğulu park'in ordaki tahterevallilerde salak bi burc muhabbeti yaptigimizdan oturu sanirim, bahsedildigi her an aklima teraziyi getiren burctur. benim icin terazi burcu = ikizler burcu.