1. hani hep derler ya, başına gelmeden bilemezsin. bu durum da benim için o kadar saçma geliyordu ki. hani mantıklı düşündüğün zaman, ilişkiye ara vermek demek o ilişkiden kaçmak demek geliyordu bana o zamanlar yani bundan bir hafta öncesine kadar. bazen öyle bir gerekiyormuş ki.. evet insan sevdiğinin elini tutunca tüm dünyaya meydan okuyabilir ama en yakınlarına? işte en yakınlarına meydan okuyamıyorsun. hele ki sevgilin çok çok sevdigin yengenin yeğeni ise.. işler öyle bir hal alıyor ki, gecelerce düşünüyorsun. kısacası;
    " an geliyor ki, tüm söylediklerini bir bir yediriyor hayat insana "
  2. bitmiş ilişkidir sadece söylemeye cesaret edemiyodur kabullenemiyodur iki taraf da.bir an önce adını koyup ayrılın daha fazla yıpranmayın.
    wtf
  3. haber bültenlerinde son reklam arasına benzer. reklam bitince iyi akşamlar denilir bülten biter.
  4. zaten ortada bir mücadele varmış ve taraflardan biri mola almış. moladan sonra nasıl devam eder diye de merak etmeye gerek yok aslında. mücadele devam ediyor ve birinin kazanması lazım.
  5. Böyle bir karar almak için şöyle bir umudu olmalı insanın. Ara verip de mutlu olanı görmedim ben. Ama artık sevmediğini ya da sevilmediğini kabullenmemek için ara verilir. Umut edilir ama olmaz.
    sezgi
  6. öncelikle ara vermek için başlamış olmak lazımdır.