1. gergin olma ve garsona ayar vermeye kalkışma, doğal ol zaten gerisi gelir.
    başarılar,evlilik olsun sonu inşallah:)
    in
  2. eğer devamı gelecekse, bir ilişki başlayacak gibiyse ilişkinin genelinde sergileyeceğiniz davranışları sergileyin. içinizden gelmeyen gereksiz kibarlıklar, abartılı iltifatlar etmeyin. kendiniz olun kısacası. hayal kırıklığı yaşatmaya gerek yok. belki karşıdaki senin kibarlığına tutulacak ama sadece ilk buluşmada öyle davranmışsın:( ama tabii hep öyle olabileceğinizi düşünüyorsanız orası ayrı. kibarlık hoş bir şeydir
  3. arkadaş, bir ilk buluşma da bende var. şimdi ayak bileğim sakat ve ben aksaya aksaya gideceğim o buluşmaya.

    öneriler;
    1- eliniz boş gitmeyin. hikayesi olan bir hediye olsun elinizin altında, paketi açarsa konuşulacak bir şey olur.
    2- öncesinden telefonla falan konuşuyorsanız, bence ucu açık cümleler ile merak uyandırın.
    3- xy kromozomunuz varsa programı siz yapın, bilemediğiniz yerde hatun kişiyi devreye sokun ve ilk buluşma programınızı akıcı hale getirin.

    devamı mı?
    editlenir
  4. internette​n tanıştığım kızlarla 3-4 defa buluşma şansım oldu.
    -gerçekten arkadaşlığından memnunsanız olaya atlamak yerine bir süre telefonda konuşmanın faydası oluyor. yoksa ilk buluşma çok sıkıcı olabiliyor.
    -hiç hediye falan götürmedim gereksiz ilk buluşmada bence. ancak eğlenceli geçtiğinde o güne dair ufak birşey yapılabilir.
    misal uzun süredir konuştuğum bir kız vardı (10 yıl falan) sonunda denk geldik buluştuk. gayet berbat geçen ama eğlenceli bir buluşmaydı bir türlü istediğim şekilde gitmiyordu. üstüne üstlük kızın kafasına kuş sıçtı! inandıramıyorum (genelde ufak trollukler ve geyik çok geçiyor aramızda) , resmini çektim aha bok diye gösterdim sonra temizledim falan, baya güldük. bir hafta sonra sürpriz olarak çektiğim resmi çerçeveletip yolladım habersizce (o kadar belli değil bok nerede olduğunu bilmeyen göremez). güzel bir anı bence hala görüşüyoruz bakalım.
    - ilk buluşmada özellikle abuk bir şekilde ekilirseniz asla devam etmeyin görüşmeyi, bundan büyük saygısızlık olmaz.
    -sinemaya falan gitcekseniz loveseat olan salonlardan uzak durun ilkinde kimine garip kaçabiliyor.
  5. bizimki gayet sorunsuz geçmişti.o konuşuyordu dinliyordum, ben konuşuyordum dinliyordu.gülüşüyorduk eğleniyorduk. sanki çok daha önceden tanışmışız gibiydi. o stresin, heyecanın altında yatan mutluluk gerçekten şahane bir şey...

    he bir de ilk buluşmada aldığınız şarkı önerilerini sakın unutmayın sevgili youser'lar.
  6. o an dünyanın en ihtişamlı insanı o olur. bekledikçe için kıpır kıpır olur. karşına ćıktıginda mecnun olursun.
    insanin ruhunu ehlileştiren şeydir aşk.
  7. eğer en güzeli ilk buluşmaysa zirvede bırakılması gereken ilişki içindesiniz demektir.
    en yükseği halka arz fiyatı olup sonra sürekli aşağı doğru giden bi trendde bilanço ne kadar iyi olursa olsun insanın içinde hep bir acaba oluyor.
    fakat fark şu ki ilişkiler acabaları kaldırmaz. daha iyisini yaşamıyorsan en iyiyi hatıra olarak bırakmak bence mantıklı. zorlanmamalı. inat edilmemeli. sorarım size umutlu bekleyişler zaman kaybından başka size ne verdi? zaten daha iyisi olacaksa bunun önünde duramazdınız. yavaştan almaya çalışılsa bile içinde bulunduğun her neyse dört nala koşar tutamazsın. koşmuyorsa iteklemenin alemi yok.
    teşekkürler.
    parov
  8. avuçları terletir. gaz da yapar. planladığın gibi olmaz. en son meme filan der saçlamarsın. ev boş bu arada, da dersen tamam. genelledim, hep böyle olur. her insan böyledir
    yok
  9. başlığı ben açmıştım ilk ilk buluşmam için bunu deneyimlemiş olan sizlerden taktik almak için ancak benim ilk buluşma yalan oldu o yüzden şimdi ben de bir ilk buluşma tavsiye bırakacağım.

    buluşmadan önce çok fazla umutlanmayın buluşma gibi bir şey olmayabilir sonra kalırsınız öyle mal gibi...
  10. ilk bulusmaniza asla baska birini cagirmayin. -200 puana dusuyormussunuz, bugun ogrendim.