1. kişiden kişiye göre fiyatı tartışılabilir yalnız ortalama bir gelire sahip insan için göndermeden önce iki kez düşünmesine sebep oluyor. örneğin popüler olan birçok çiçekçi sitesinde en ucuz çiçek bedelinin 49.99+kdv (ortalama 60 tl ) olduğunu görünce onun yerine f/p dengesi daha iyi yada daha kalıcı başka birşey almaya yöneliyor insan.
    yaza
  2. internetten çiçek göndermek pahalı falan değil. çiçekçiden alıp kendin götürsen daha ucuza gelmez. ha, ben tohumunu, saksısını, toprağını pazardan alır, evde yetiştirir, yetiştiği zaman allar pullar yürüyerek gidip elden bırakırım desen ucuz olur bak.
  3. ne zaman baksam bu fiyata arsa alırım diye kapatıyorum hemen. sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız kitap alın.
    (bkz: seviyorsan git kitap al)
  4. gerçekten acıyorum o paraya. 3 günde soluyor. solan çiçeği kurutsan saklasan dert, çöpe atsan dert.

    ama daha güzeli var. fidan hediye edelim bence. daha kalıcı bir şey olabilir mi. orda bir ağacımız olsun gitmesek de görmesek de... o ağaç sonuçta bizim ağacımız.

    youreads hatıra ormanı kampanyasında aşağı yukarı 1200 fidandaymışız ^:kaynak: beyazgargamel^

    hadi 2000 yapalım ormanımız olsun!
  5. fidan bağışı denmiş, bence zibilyon kere daha güzel bir şey bu internetten kazık yemekten...
  6. onun yerine hafta sonu sevdiğiceği alıp, ıssız kırlara çiçek toplamaya götürmek daha güzel olur. 2 sandviç, kola, meyve suyu falan da alırsın yanına. o küçük yabani çiçeklerden bir buket yaparsın, hatta en güzel buketi kim yapacak yarışması çok eğlenceli olur. masum masum, temiz havada geçirdiğiniz o gün sizi bir hafta mutlu edebilir. işi paraya vurduğunuzdaysa 60 lira zor gider.