1. 700tl'lik bir telefon ile de yalnızca instagrama fotoğraf atılacağı ve tweet atılacağı için gayet kıyaslanabilecek telefondur. sanarsınız bu telefona sahip bireyler üst düzey çalışmalarda kullanıyorlar telefonlarını. birkaç yıl sonra çöp olacak (olmak zorunda olan (bkz: iphone 3gs) , (bkz: iphone 4) ) bir cihazdan bahsediyoruz, abartmayalım.

    bu telefon şu anda 3 küsür bin lira. gidelim ve bir tane bin liralık cihaz alalım. bu da aramamızı, instagram ve twitter'a girmemizi sağlayacaktır. sonra acımayıp bu cihazı bir yıl sonra (hani android bir süre sonra kasıyor ya) çöpe atalım ve yeniden bin liralık bir cihaz alalım. bu mantıkla aynı paraya yılda bir telefon değiştirerek 3 yıl boyunca güncel teknolojiye uygun yepyeni telefonlarımız oluyor ayrıca kulaklıklarımızı da kullanabiliyoruz. bu süreleri bir buçuk yıla çıkarırsanız hesap daha da uçuyor. demem odur ki dostlar bu fiyata öküz alınır.

    not: hayatım boyunca ne bir android işletim sistemli cihaz kullandım ne de iphone kullandım. iki tarafın bakış açısını bilerek gayet objektif davranmaya çalıştım.