1. karadenizli.
    ama "hardcore".
  2. nispeten genç yaşına rağmen sağlam biriktirmiş esaslı gazeteci. karmaşık konuları, çetrefilli dava dosyalarını sıkı çalışır, güzelce özetler, kafa açar. selvigil türü yüzüne hacet edilmeyecek mahlukatı rezil eder. kabataş palavrasındaki ismet berkan rezilliğini açıktan kınamayışı haricinde bir kusurunu görmedim, nazar boncuğu kabilinden belirteyim.
    mutlu
  3. ekim içinde ufak bir anadolu turnesi yapacak olan gazeteci. size de gelebilir.
    güzel adamdır, seviyoruz. kitaplarını kederle ama inançla, umutla okutan, gazeteciliğe inancı ve umuda arttıran, ismail dendimi içimi iyiliğe inanç ve umutla dolduran insandır. tivitırda durur durur gençler nabıyonuz der, tek tek de cevap verir. insandır gerçekten. halktandır.
    başına bir iş geleceğinden korkuyorum açıkçası. gelmesin.
  4. kalan son araştırmacı gazetecilerdendir. açık açık konuşur açık açık yazar. ali ismail ve karamandaki tecavüz davalarında yaptıkları takdire şayandır.
  5. karaman'da ki istismar olayında dinlemiştim kendisini. oldukça bilgili ve hazır cevap bir gazeteci. kimseden korkusu yok. umarım bu özelliklerinden dolayı başı derde girmez.

    karadenizlilerin solcuları da, tam solcu oluyor.
    ozumm
  6. ismail saymaz, saydırır haberleriyle, yorumlarıyla, sorularıyla.
    (bkz: böyle devam)
  7. geçen sene, kabataş olayının tartışıldığı programda iftiracılardan elif çakır denen şahsiyeti yerlebir eden cesur yürek gazeteci. hepsinin tahrik ve yalandan dolayı hapse girmesini savundu, şirin payzın aptal aptal dinledi.

    bu
  8. nereden nereye geldiğine inanmak güç.
    şöhret dağılmasına uğramazsa yıllardır boş olan araştırmacı gazetecilik eksikliğini doldurabilir.
    gene de halen uğur mumcu eksikliği devam ediyor.
  9. son zamanlarda yaptığı gazetecilik ile önemli işlere imza atmaktadır. doğan medya grubunda çalışması hasebiyle solcular tarafından acımasız eleştirilere maruz kalıyor bu aralar.
    bugün yaptığı haber yine çok çarpıcıdır. şuradan ulaşabilirsiniz. bir gözatıverin derim.
    zepur
  10. twitter hack olayını falan bilmiyordum, sol framede gördüm dedim dün hüsnü mahalliyi almışlardı kesin bugün de bunu içeri aldılar.. almamışlar :) almasınlar zaten 2-3 tane adam akıllı insan kaldı medyada...