1. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde AÇIKHAVA YAZ OYUNLARI sezonu başladı.

    haziran programı:

    Bir Yaz Gecesi Rüyası 10 Haziran Çarşamba Saat: 21.00
    İstanbul Efendisi 12 Haziran Cuma Saat: 21.00
    Kabare 14 Haziran Pazar Saat: 21.00
    Cibali Karakolu 16 Haziran Salı Saat: 21.00
    Kerbela 20 Haziran Cumartesi Saat: 21.00

    http://www.ibb.gov.tr/sites/sehirtiyatrolari/tr-TR/Sayfalar/Program.aspx?ID=12
    one
  2. komşum hitler ^:ilk yazarken adolf yazmışım kusura bakmayın^ oyununa 10 gün önceden bilet alıp oyuna gittiğimde bugün oyunumuz gösterilmeyecek yerine "isimsiz" isimli oyunumuz sahnelenecektir bilgisini aldım. hem de gösterimden 10dakika önce. neyse üsküdara kadar gelmişim izleyeyim dediğimde; bir şey anlatmayan, dekoru olmayan, boş sahnede oynanan bir "diyalog" oyunuyla karşılaştım. 20dakika kadar dayanabildim. perde var mıydı yok muydu oyun toplam kaç dakikaydı bilmiyorum.

    durumun biletli izleyiciye haber verilmemesi, sms atılmaması neyse de en azından internet sitesinde bir bildirim olmaması - ki bir oyuna gideceğim gün siteye mutlaka bakarım iptal durumu var mı diye- bana ciddiyetsiz göründü.
    fiyasko yaşayıp geri dönmem şehir tiyatrolarına antipati duymamı sağladı bir daha herhangi bir oyuna bilet bile bakmadım. devlet tiyatroları candır diyerek yeni sezonu beklemekteyim.

    ayrıca bir not daha; internet sitesi gerçekten çok kötü değil mi ya
  3. geçen sezon izlediğim cyrano de bergerac oyununu bir kez daha izlemek istiyorum. keşke daha uygun salonlarda oynasalar. kasım programında yakalarım umarım.
  4. kadıköy haldun taner sahnesi'nde neredeyse hiç boş koltuk yok. merkezi olması sebebiyle biletlerin en çabuk tükendiği sahnelerden biri. uzun zamandır gidemedim ama koltuk düzenlerinin, hatta sahne büyüklüğünün bulunduğu lokasyona göre acilen düzenlenmesi gerekiyor.
  5. yukarda da anlatmıştım zamanında fiyaskoyla karşılaştığım için pek ilgilenmiyordum şehir tiyatrolarıyla. ancak devlet tiyatrolarında da bu sezon prömiyer yapacak oyunların dışında gidecek pek oyun kalmadı. tekrar izlemek istediklerim de var tabi ki. o ayrı.

    hem bu sebepten hem de aramızdaki buzları eritmek adına bu sezon şans vermeyi planlıyorum. bakarsın müdavim olurum. ne güzel olur!
  6. 2016-2017 kasım ayı programı şu şekildedir. biletleri henüz satışa çıkmamış.
  7. bir zamanlar aylık afişlerinde;
    " tiyatro hayatın aynasıdır " sloganı yazan, istanbul büyükşehir belediyesine bağlı tiyatro grubudur. yanlış hatırlamıyorsam bir zamanlar ekibin başında kenan ışık vardı.
  8. hala varmis. demek bu devirde hala tiyatroya gidenler var. ilginç..
    zahle
  9. biletler satışa çıkmış ve haltun taner sahnesinde neredeyse boş koltuk yok :) şaka gibi gerçekten..