1. istenmediğim yerde durmam deyip çekip gideni makbuldur lakin çoğu yüzsüzdür.
  2. lazer bunlarin hakkindan geliyor diye biliyorum. ne de olsa milenyumdayiz, tabi lazer silahlariyla olacakti bu is. nenenin agdasiyla olacak hali yoktu ya.
  3. lazer bunların hakkından gelmiyor malesef.
  4. ben ötekileştirmeye karşıyım. saçlar ne kadar ilgiyi ve sevgiyi hak ediyorsa, diğer tüyler de o kadar hak ediyor. faşizme karşı omuz omuza. kahrolsun tüy dökücü kremler.
  5. köse olmak istemezdim sakal iyidir candır, ama kolda bacakta da az bi tık az olsa fena olmazdı hani. lazer konusunda da şüphelerim var. şöyle bi 40 50 yıl geçsin bugün yaptıranlara etkilerini görelim çocuğuma torunuma yaptırırım ona göre.
    wtf
  6. lazer güzel ama pahalı çözümdür, uzun vadede yaptırılabilir belki...
    bence kadınlar kadar erkekler de bu konuda hassas olmalı; neden "estetik kaygıları" sadece kadın gütsün ki?

    ağda çok zahmetli, bakmayın adriana lima'nın reklamlarda "veet şöyle süper böyle şahane" dediğine, adı üstünde reklam bu...
    ve o ağda bende tuhaf bir reaksiyona sebep oluyor, uyguladığım yer morarıyor...

    tıraş bıçağı çok sıkıntı iş, tüy dökücüler iğrenç kokuyor; geriye epilatörler kalıyor o da biraz can yakıyor, kiminde batıklara sebep oluyor ama bana en mantıklı gelen çözüm...
  7. bu kadar beni istemeseler ben durmazdım ama bu şerefsizler duruyor. lazerle hepsinin kökünü tek tekk yakacan böyle.. ama işte senin canın yanıyor çok zor iş.
  8. lazer kesin çözüm değildir. lazer sonrasında da tamamen kurtulamıyorsunuz ne yazıkki. ayva tüyler başınızın belası oluyor, sanki onlarca gittiğiniz seansı boşuna gitmişsiniz gibi itinayla çıkıyorlar. tekrardan çıkmaması için 3-4 ayda bir seans yaptırmak gerekiyor.

    lazer kesin çözüm olmadığı gibi çok da ağrılı bir süreçtir. özellikle bikini bölgesine uygulandığında dayanılmaz bir acı yaşatıyor insana. dayanabilen insanları imreniyorum. alkış onlara.