1. kendimce değer verdiğim güzel fikirleri, edindiğim tecrübeleri, farkındalığını yaşadığım herhangi bir şeyi değerini bilmeyecek, ukala, kibirli kişilerle paylaşmaktan hoşlanmıyorum. bazen tartışmanın gittiği noktada karşımdakinin farkındalığını artırabileceğimi fark edip geri çekildiğim de oluyor, öylece kalsın istiyorum bataklık düşüncelerinde. çünkü fikrimin katacağı farkındalık belki de onun bilgisine değil kibrine eklenecek gibi hissediyorum. benim gibi düşünen ya da davranan kişilere de çok denk geldim. fazla yüksekten uçmamak lazım öğrenmek istiyorsak.
    abi
  2. feedback anlamında sadece olumsuz geri dönüşlerde bulunan bir memlekette yaşıyoruz. istek değil olsa olsa farkında olmamaktır.
  3. şimdi bana ergen diyebilirsiniz, liseli de diyebilirsiniz. ama çok sevdiğim bir müziği paylaşmak istemiyorum lan, o da benim olsun istiyorum. mesela yeni yeni indie gruplar çıkmaya başladı aralarında ünlü olanlar^:yüzyüzeyken konuşuruz^, linç edilenler^:son feci bisiklet^ bile var. bu tarz grupları da kimseyle paylaşmak istemiyorum. ne çok şey istemiyorum. ^::(^