1. kast edilen tabii ki belden aşağı mana değildir buradaki, herkes neye atıf olduğunu bal gibi biliyor. mesele başka yerlere çekilmesin ve kimse kimsenin zekâsı ile dalga geçmesin lütfen.

    edit: zaten önüne yatmış deyiminin belden aşağı bir manası yok. bahsi geçen güruh, önüne yatmak deyimini "altına yatmak" deyimi ile karıştırıyor.
  2. 45 çocuğa tecavüz olayında sessiz kalıp bu olayda ahlak abidesi kesilenler etrafta mavralar atıyor. çocukların tecavüze uğraması kadın cinayetleri normal o bakanın(!) bir kereden bir şey olmaz demesi normal ahlak dışı bir şey yok . bu söyleme ahlaksızlık diyorlar. zihniyetinizle beraber yok olur gidersiniz umarım
    ryu
  3. bu ifade oligarklardan alıntıdır. cinsellik içermemektedir. öyle olsaydı "altına yatmak" derdi. buradan mağduriyet çıkarmaya çalışan da zaten yalayıcıdır.
  4. yerinde bir ifadedir,

    bir kere altına değil, önüne demiştir ki; bu söylem zaten bu doğuştan mağdur arkadaşların kendi ifadeleridir.

    ikincisi, bu sözü sarfettiği kişi, daha bir hafta önce ''çocuk tecavüzü''gibi dünyadaki en rezil suçlardan birine bulaşmış bir kurumun savunuculuğunu yapmıştır.

    hiç kadın madın muhabbeti olmasın, bu teyze bu lafları çoktan hak etti. tebrikler kılıçdar, bu ahlaksızların anlayacağı dil tam da bu.
  5. ''sabah akşam müslümanlıktan bahsediyorlardı, dinden imandan bahsediyorlardı'' işte sonuçları ortada.

    kılıçdaroğlu baştan sona doğruları söylemiş. kimsenin gücüne gitmesin. (bkz: bizim memlekette göte göt denir hakim bey)
    ozumm
  6. helal olsun. tecavüzcü bir kitleye alkış tutan koyunlara ve bundan rant sağlayanlara kobrayı satmıştır.

    bu dozda gidilmeli, bu insanların anladığı dil bu. medeniyet birkaç boy büyük çomarlara.
  7. aklı başka yerinde olanların karşı çıktığı "aaa ne dediiii" diye çığırtkanlık yaptığı söylem. aynısını muammer güler rıza sarraf için söylemiştir, birşeyi korumak, önünde engel olmak gibi bir anlamı vardır.
  8. akepenin sevdiği sözdür
  9. ' kendisini siper etmiş' deseydi daha şık olurdu.
  10. ülkemizde tekrardan, birisini korurken başkasına saygısızlık etme durumunu görüyoruz. bu sefer çocukları korumak isterken bir kadına saygısızlık yapılmıştır. her ne kadar o kadının açıklamasını beğenmesem, sinirlerimi allak bullak etse de bu yapılan eleştirinin farklı sözcüklerle gerçekleşmesini dilerdim. ancak burası türkiye, siyasetin ve siyasetçilerin seviyesi malum.