1. para ya da limitsiz kredi kartıdır.
    ee
  2. ee peki, bu kafaları kim susturacak?
  3. şimdi arkadaşlar siz böyle diyorsunuz ve ben sinirleniyorum. o yüzden olmamaya çalışacağım ama biraz kırıcı olabilirim.
    birincisi sığlığın cinsiyeti yoktur.
    ikincisi her insan çevresindeki insanları kendi seçer. arkadaşlarınız, sevgiliniz, eşiniz vb. yakınlık kuracağınız insanlar sizin seçiminizdir. özellikle birlikte olduğun insan senin seçimin arkadaşım. yani bu ne demek? şu demek: eğer sen kadın susturucu kredi kartıdır, paradır diyorsan demek ki sen böyle kadınları sokmuşsun hayatına. demek ki sen parayla susturabileceğin kadar sığ kadınlara ilgi göstermişsin ve bu da benim gözümde seni onlar kadar sığ yapıyor.
    sonuç olarak; hayatınıza soktuğunuz, değer verdiğiniz insanlar konusunda seçici olun ki saçma sapan cinsiyetçi genellemeler yapma ihtiyacı hissetmeyin.
  4. para ya da limitsiz kredi kartı değildir. sen zannediyor musun ki rotshchild'ların rockafeller'ların eşleri susmasını biliyor? bilmiyor. karı dırdırından kurtulmanın en iyi yolu kadınlarla sadece seks için beraber olmaktır. biz (biz derken sadece ben değil, hemen hepimiz) kadınların arzu odağı olmadığımıza göre, kadınlarla sadece seks için beraber olmanın en iyi yolu da para ya da limitsiz kredi kartıdır. başa döndük iyi mi.
  5. olağan üstü kusursuzlukta, muhteşem herif kişileri kadını susturma sevdasına harcadıkları enerjiyi zihinlerindeki kirli havayı temizlemeye harcasalardı dünya çok daha güzel bir yer olabilirdi. şimdi sırada serbest çağrışım:
    Bandista-Olur Olmaz
  6. barınç
    mutlu
  7. para olmasına ve olduğunun dile getirilmesine o kadar sinirlenenler olmuş ki arınıp gelmişler. ahahahha. zaten "kadın" diye açılan başlığa utanmadan gelip "bayan" "kız" ayrımı muhabbeti yapabilecek, anneniz de böyle değil mi muhabbeti yapabilecek insanın suratına 2 tomar para atın susar. popülizmde çığır açılmış. şu adamlardan az farkınız olsun http://thegeyik.com/wp-content/uploads/2014/07/umut-sarikaya-ilk-anarsistler.jpg

    feminist, a.k.a hypocrite nedir ne değildir merak edenler için (bkz: feminizm)
  8. paradır.
  9. belki de insan sadece anlaşılmak istiyordur.
    belki de insan günümüzde sevilmekten çok anlaşılmaya ihtiyaç duyuyordur.
    niye durmaksızın konuşan insanların etrafındaki insanlar durup bir an olsun düşünmezler?
    biri niçin dır dır eder? belki yalnızlığını biri görsün istiyordur. biri sesini duysun ve asıl söylemek isteyip de söyleyemediklerini anlasın istiyordur.
    biri elini tutsun gözlerinin içine baksın ve gel sakince konuşalım desin, istiyordur.
    ve belki de açıkça birşeyleri söyleyemediği için otu çöpü bahane edip konuşmaya veriyordur kendini. biri bu mesajı alsın diye, alır herhalde diye, beyhude yoruluyordur.
    birini anlamaya hiç mi vaktimiz yok? durup düşünmeye hiç mi vakit yok?
    onu eleştirmeye harcadığınız vakit niçin onu anlamaya kullanılmıyor?
    tokatla susturmalı diyen zihinlerin bir adım ilerisi cinayet işleyenler değil mi?
    tekrar soruyorum hiç mi vakit yok durup sorun için kafa yormaya birini anlamak için uğraşmaya?
  10. kadınlar ve silahlar arasındaki fark gibi kadınlara asla susturucu takamazsın. kadın kısmı kendi istediği zaman susar. sus dediğinde daha çok gaza gelir.