1. saçma sapan internet sitelerinin yaptığı haberlere inanan sosyal medya mağduru olmayın artık.tamam bende bu şeriatçı aqdum ülkelerinden nefret ediyorum ama cidden bu kadar da b*k'unu çıkaramazlar.
  2. katıldığım önerme. uçan cinsine de hostes denir.
  3. eğer gerçekse suud bilim adamının ne dediği falan umrumda değil zira zerre değeri yok ama suud kadın hareketi'nin yaptığı açıklama içimi acıttı. öyle bir durum ki bu en ufak bir gelişme onlar için umut ışığı. üzülüyorum kadınlara hâlâ dünyanın herhangi bir yerinde -buna türkiye de dahil- ikinci sınıf hatta üçüncü sınıf insan muamelesi yapılmasına. bizler dünyanın yarısını oluştururken bazı aymaz sözüm ona bilim adamları içine sıçtıkları boktan coğrafyada hükümranlık sürüyorlar.

    umarım yakın zamanda sonunuz gelir ve bu kadınların yaşadıkları yanınıza kalmaz.

    ayrıca bu ifadeye denmesi gereken kendisini insan sınıfında görüyorsa şayet ben sincap olarak hayatıma devam edebilirim, daha onurlu evet.
  4. bu suudi bilim canlıları hangi hayvan grubuna dahilmiş, bunun hakkında da açıklama var mı acaba?
  5. bu bilim varlıkları "amip" olduğundan vardıkları sonuca şaşırmamak lazım..uzantılarıyla sürünerek ulaştıkları sonuç ancak bu olabilirdi.
  6. bir cinsin dişisinin ve erkeğinin ayrı ayrı değerlendirileceğini zanneden bilim adamlarının tespitidir. teknik açıdan bakıldığında erkek cinsiyetindeki insanlar da memeli hayvandır. çünkü bir canlının memeli hayvan olması, süt salgılayan dolu memelere sahip olmasıyla değil yeni doğmuş yavrularını nasıl beklediğiyle alakalıdır. ki olaya meme olarak bakacak olursak erkeklerde de anne karnındaki gelişim aşamasından dolayı kadınlarla aynı şekilde meme ucu bulunmaktadır. sırf süt salgılayabiliyor diye kadınlara bu tarz yakıştırmalar yapmak değil bilim adamı, bir lise öğrencisine bile yakışmaz.

    velhasıl kadınları hayvan olarak görmesine rağmen onlardan cinsel yönden hoşlanan erkekler de kendine bir dönüp bakmalılar. hayvandan hoşlanmak pek sağlıklı bir şey değildir.

    olmaz olsun böyle bakış açısı böyle tespit.
    jimi
  7. biyolojik siniflandirmayi kullanmalari bana umit verdi doğrusu...bakarsiniz bi gün ?
  8. sonra gerçek islam bu değil diyorsunuz. hepiniz ikiyüzlü ve ahlaksızsınız.
    işin en tuhaf tarafı da hayatında türkçe'sini okumadığı kuran'ı araptan daha iyi anladığını sanan andaval tatlı su müslümanlarının bulunması.
    lan hergele adam kendi dilinde okuduğu dini mi anlayamayacak?
    zaten size kalsa muhammed dönemi de bambaşkaydı.
    abi imkan olsa tüm arabistandaki erkekleri öldürür sonra da ordaki kadınları özgür bırakırdım.
    yurtdışından da erkek getirirdim. ve derdim ki bakın buranın yönetim şekli değişti siz de gelin falan.
    eminim ki zavallı kadınlar flörtleşmenin hatta bir erkekle aynı kafede muhabbet etmenin bile nasıl bir şey olduğunu bilmiyordur.
    din böyle tehlikeli ve iğrenç bir şey işte.
    her dindarın potansiyel şizofreni olmasını bir yana bırak potansiyel insan hakları tecavüzcüsü hepsi.
    tabi çoğu kendi dinini bilmediği için o saf saf dindar geçinen teyze amcaları falan saymıyorum.
    harbi şeriatçı dindarlar benim dediğim.
    bir komiklik de bazılarının habere yalan demesi.
    lan hadi bu yalan onedio da mı yalan. ya diğer haber siteleri.
    ulan en son eşcinsel diye atı kesmişti la bu insanlık dışı hayvanlar.
    yemin ederim söyle şeyler gördükçe erkekliğimden utanıyorum.
    ve kızlara çağrım şu ki dini falan siktir edin.
    bir gün gerçek yüzünü gördüğünüzde çok geç olabilir. aklınızı kullanın kızlar, dinler en çok size zarar veriyor. erkek rahattır dinlerde.
    bu ataerkil baskıcı toplum en çok size zarar verecek. zaten az tarafsız bakarsanız o çok bayıldığınız muhammed'in de kuran'da size nasıl baktığını görebilirsiniz.
    şu an kızların ilgisini çekmeye çalışan feminist erkek imajı veriyor olabilirim ki zaten burdaki şeriatçılar bu yorumdan sonra bana muhtemelen bu gerekçe ile saldıracak.
    benim size tavsiyem budur valla, ne poserlık kesiyorum ne ilgi çekmek istiyorum.
    kutsal kitabınızda ne miras ne mahkeme şahitliğinde erkek kadar değeriniz yok.
    kocanız istediği zaman sizi boşayabilir ve dediğini yapmazsanız sizi dövebilir.
    ben demiyorum bunları kuran diyor.
    ona göre yani, hadi kalın sağlıcakla.
  9. hemen atıp tutmayalım. gösterilen kaynakta haberin bir parodi olduğu söyleniyor.kimse mi sorgulama gereği duymaz kaynağı. lakin kadınların durumu ne yazık ki pek de ferah değil. sadece arabistan yarım adasında değil. tüm ortadoğuda geçerli bu. yinede ortadoğuda ki kadın haklarını hatırlamamız için yalan yanlış haberlere ihtiyacımız olmamalı.
    wolf
  10. şu sözün burada konu olarak açılıp tartışılıyor olması bile çok saçma. bunlardan prim yapıp islamiyet bilime karsı yoğ efendim hem müslüman hem bilim adamı olunmaz falan da filan.

    islamiyetin kadınlara verdiği önemi bu adamların sözleriyle değilde dinin temel motifleri olan kuran ve siyer çerçevesinde değerlendirmek elzemdir.