1. nerden çıkarıldığını anlamadığım tespit.

    manama'da (bahreyn'in başkenti) geçen haftasonu 2 farkı gecede 1 irlandalı ve 1 ukraynalı hatunun barda gece sonrası tercihi body kasmış ukala piçler yerine, türkiye'nin ve istanbul'un tescilli efendisinden yana oldu.

    insanlara hayvan gibi davranan piç tayfa bar çıkışı taksi beklemeye devam ederken beyefendi youser'ınız hatuna temel fıkrası anlatıyordu otelde sigarasını yakıp viskisini yudumlarken.

    (*:true story bro)
  2. efendi bir erkek olarak diyeceğim o ki bu devirde efendilik, nezaket, yerinde davranmak gibi şeyler ilgi çekmiyor. illa ki fosforlu erkek olmak gerekiyor anca o zaman dikkatlerini çekebilirsin onlar da bize ters.
  3. tamamiyle özgüven meselesi diye düşünülmektedir. kızlar piç değil, kendini telaffuz edebilen, sivri ve atılgan erkekleri tercih ederler. tabi bu durum genellemedir, bu yüzden genel geçer kabul edilir. piç kız olsaydı sessiz sakin birini seçerdi; çünkü insan kendisinde olmayanı seçer. piç erkeğin piç kızı tercih etmesi durumunda piç kız piç erkeği tercih etmezse, piç erkek kendisine başka birini hemencecik bulur, çünkü özgüven sahibi ve bir kızın arkasından ne ağlar ne de o süt çocuğunu seçti diye yaygara yapar. bu durumda biz gibi mülayimler de piçi seçti deriz. tek laf bizden çıktığı için ortaya atılan sorunsal biz kaynaklıdır.
    han
  4. size ne a.q?

    kızlar diyor ki ''iyi erkeklerin hepsi kapılmış'', bakirler diyor ki ''kızlar piç erkek seviyor, onlarla çıkıyor''

    burdan şunu çıkarıyoruz; kızlar, sevgilisi olmayan erkekler için (yukarda bakir diye belirtilen) iyi değiller, kötüler diyor; bu bakirler de kızların iyi dediği erkeklere 'piç' diyor.
    yani, bakirler çekemediğinden piç diyor efendi erkeklere.

    not: ben benim takıldığım ortama göre yorumladım, s*ke sürülecek aklı olmayan insanlarla takılan bir tenekeyseniz, kusura bakmayın ama önce kendinize bok atınız.
  5. ülkemizde belirgin olan tercih türüdür
  6. o kadınkız benim. *utançtan kıpkırmızı olur* ama doğrusunu söylemek gerekirse bu piç erkekleri tercih etmemizin belirli bir nedeni yok. kim etrafımızdaysa, bize ilgi gösteriyorsa onunla ilgileniyoruz. bir de kadınlarda şöyle bir hırs sanırım, elde edilemeyeni elde etmek. daha mı çekici geliyor ne? piç erkek kendini gizemli gösteriyor, kadınların beyninin çok belli etmeseler de karmaşık olduğunu biliyoruz. o erkeği çözmeye çalışmak hoşumuza gidiyor. ama bir süreliğine işte. sonra efendi efendi gelip konuşmaya çalışsanız neden tersleyelim ki? tabi sizin beğendiğiniz hanım kızımızın da efendi olması gerek. yine aynı yere çıkıyor. erkekler de daha baskın, göz önündeki kadınlara yöneliyor. kadınlar da piç (?) erkeklere.. bana gelmek gerekirse, inanın ben de bilmiyorum neden öyle salak salak insanlara gittiğimi. gizemli insanları seviyorum daha çok. bunların çoğu da piç oluyor tabii. benim sorunum reddedilmek değil ama, bir ilişkiye başlamaktan korkuyorum. daha önce hiç sevgilim olmadı inanır mısınız? korkuyorum kötü bir şey olursa diye. adım atamıyorum, o da öyle kalıyor. edit: bu arada piç erkek görünce üstüne atlamıyoruz sakın ha yanlış anlaşılmasın, ilk başta anlayamıyoruz, diyorum ya çekici geliyor diye. sonradan farkettiğimizde iş işten geçmiş oluyor. tabi benim için piç erkek tanımı özgüveni yüksek ve laubali olan erkektir. sizin için nedir bilemem.
  7. genelde bastan oyle oldugu belli olmuyor, sonradan donusum gecirdigi icin aslinda bilincsiz yapilan bir tercihtir.
  8. kadınlar efendi adamları katar ligi, çin ligi gibi görür ve yaş ilerledikçe hayatını kurtarmaya çalışan futbolcular gibi böyle bir tercihte bulunur.

    not: tüm genellemeler safsatadır. bu da dahil.
  9. piçe verirler ama efendiyle evlenirler. net