1. ankara oran sitesi'nde çarşının altında bulunan bir balık lokantası. sahibi aksi mehmet bey ve daha aksi hanımı tarafından işletilmektedir. türkiye'nin en iyi balık lokantalarından biri olduğu rivayet edilir. bi sürü hikaye anlatılır hakkında, yok rahmi koç istanbulda yer açiim sana demiş de kabul etmemiş. yok bilmem kim milyon dolar önermiş de olmaz demiş.

    seinfeld'deki nazi soup mantığı ile yönetiliyor. yemek sonunda birer duble daha istersin, tamam, içtiniz içeceğinizi der. bu tatlıyı şununla mı yapıyosunuz diye sorarsın, sana ne der. bi yandan balık bi yandan azar yersin. ama mezeler ve balık on numaradır. balık köftesi, yengeç dolması, kalamar bilmem nesi hepsi enfes. o kabak tatlısı kızartarak mı nasıl yapıyosa, o tatlı efsane.

    kredi kartı geçmiyor, aslında geçen kişiler var ama geçmiyor diye bilin siz. fiş miş yok, çay kahve de yok. yemeğini yiyip gidiyosun. fiyatlar yüksek ama değer bana göre. rezervasyon için iki-üç gün önceden mutlaka aramak lazım, onda bile bulamayabilirsiniz.