1. darbe adı altında yapılan muhalif avıdır.

    hakedenler cezasını bulmuştur umarım. orta okuldaki, 12-13 yaşındaki çocuklara cemaat propagandası yapan din hocası mesela ya da kendi aklıyla 3 metre öteye gitmekten aciz lise arkadaşım, şuan rütbeli asker olmuştur çoktan.

    kucak kucağa insanların haklarını yediniz. hakederek değil yalayarak bir yerlere gelmeyi tercih ettiniz. umuyorum düşüşünüz de beter olur. ha bir de şimdiki yalayanlar var, bi günde facebook profili 180 derece değişip, bademlenenler. siz de bir gün bulursunuz belanızı.
  2. eğer ki gerçekten hak etmeden göreve gelen kişilerin işine son veriliyorsa, hak yerini geçte olsa buldu.

    kpss sınavında yapılan haksızlıklar, gün yüzüne çıkmasına rağmen hiçbir şey yapılmadı. bunlar yüzünden bir arkadaşım tarih bitirmesine rağmen atanamadı. üniversiteyi bitireli tam yedi sene oldu. şu anda mağazacılık yapıyor. ablam beş sene atanamadı. ikinci dört yıllık üniversiteyi bitirdi ve bu bölümden ataması gerçekleşti. ve daha niceleri.

    tek sorun, şimdi boşalan kadrolardaki görevleri kimler yerine getirecek. deneyimsiz bir kadro ne yapacağını bilmeden boş boş etrafa bakıyor. hukuk sistemi durdu. davalar görülmemekte. uçaklar bile uçuşlarını iptal ediyor. yani olan yine topluma oldu.

    ama en önemli soru, tüm bunlar olurken devlet ağzını açmış uyuyor muydu?
    ozumm
  3. oraya 6250 ogretmen daha yazmanizi isteyecem
  4. yerine yeni yandaşlar gelecektir hiç öyle atanırız diye sevinmeyin.
  5. gören duyan var mı? ben görmedim duymadım da. tanıdığımın tanıdığının tanıdığı falan da yok.olsa bile gelenler çok farklı olacağını sanmıyorum. umarım haksız yere giren, başkalarının hakkını yiyen herkes cezasını bulur.
    jir
  6. keşke cumhuriyet kurulduktan bu yana cumhurbaşkanı bakanlar milletvekilleri müsteşarlar gibi kadrolar için seçimlerin yanında bir de ales 90 yds 70 şartı gibi şeyler olsaydı. o zaman ülke, atatürk'ün istediği bir medeniyete dönüşürdü. saçma sapan şeyler yerine bilime yönelirdi insanlar
    jir
  7. görevden almayı memurluktan atma gibi algılayanlar var. şu an için soruşturma bitene kadar görevlerini yapamayacaklar. maaşlarının 1/3 kesiliyor. eğer suçsuz oldukları ortaya çıkarsa geriye dönük olarak kesilen maaşlarını geri alacaklar. eğer suçlu bulunurlarsa o zaman memurluktan atılma olacak büyük ihtimalle.
  8. sayı daha çok artar polis teşkilatına el atilmadi daha umarım intihar edene kaymakam gibi arada mazlumlarda görevden atılmaz
  9. karı koca olan bir çiftimiz vardı. kpss sınavı için, beraber çalıştık ve aynı puanı aldık diyen...
    işte o gün 1986 yılına kadar geri dönülerek temizlik yapılmalı ve tazminat davaları açılmalıydı.
    olmadı, bugün oluyor, bu da olumlu...