1. hayatı sorgulatan ufak şeyler .penadan daha çok kaybolan ne var şu dünyada ? komidine koyuyorum; telefona bakıp başımı çeviriyorum,yerinde yok. korku filmi sahnesi resmen.

    bunun bi de solo atarken düşen versiyonu var, o da gitar çalarken çıkan ses frekansıyla galaktik evrene bir penanın sığabileceği kadar bir kapı açıldığına inandırdı beni. elliden fazla pena kaybeden biri olarak evdeki son penayı da kaybettim.

    çok koydu sözlük, çok. çözüm olarak penayı ilkokuldaki gibi boynuma asıcam artık, penalar utansın.
    kuz
  2. eskiden ben de çok kaybederdim. ama şimdi düzene alıştım. hep aynı yere koyuyorum ve hep aynı yerde buluyorum. ama kabul, eldeki küçücük bir şey sürekli kaybolabiliyor.
  3. ilk sahne deneyimim sırasında kullandığım lacivert renkli penamı kız arkadaşıma hediye etmiştim. 3 buçuk senenin ardından ayrıldık ve bana diğer eşyalarla birlikte o penayı da geri gönderdi. tabi duygusal anlar vs yaşandıktan sonra recovery sürecinde o pena eşe dosta gösterilmeye başlandı "ey gidi eski günler ne çalardık" şeklinde. sonra o pena kayboldu. 5 ay felan haber alamadım, unutmuştum ki sonunda evin ikinci belki üçüncü genel temizliği sırasında kanepenin arasından biyerinden çıkıverdi. şimdi dolabımın en görünür yerinde saklıyorum onu.

    şimdi bunu neden anlattım, bilmiyorum. belki hala o zamanlara karşı içimde biraz özlem biraz da burukluk var. ayrılık süreci, herşeyin en güzelden en boka adım adım yürüyüşü. neyse, tekrar kaybolana kadar o pena orada :)
  4. hiç bir pena kaybolmaz, sadece el değiştirir.
  5. olası bir alternatif müzik grubu ismi.
  6. en yakın rakibi blok flütün do notasının bulunduğu alttaki kısmıdır. gerçi yeri bellidir; yatağın veya koltuğun altı.
  7. Bu sorunu kökten çözecek alet
  8. pena şarjörü denilen ufak gereçle önüne bi nebze de olsa geçilebilecek sorun.
  9. bir ömür sıkıntısı yaşanılıyor sanırım bu durumun. henüz 5 dk önce bile aranıp durdum be bileder. her daim cüzdan da bulundurmak lazım sanırım, gençliğimin prezervatifte uyguladığı gibi.